Gtst spoilers van maandag 27 tot vrijdag 31 december 2021

Gtst spoilers van maandag 27 tot vrijdag 31 december 2021

Gtst spoilers van maandag 27 tot vrijdag 31 december 2021 | Een week vol leugens, geheimen en spanning in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.Ā  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 20 tot vrijdag 24 december 2021Ā vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Spoiler van maandag 27 december 2021Maandag 27 december 2021

Komt Demi er eindelijk achter met wie Marwan aan het daten is? Daan moet tegen Rik liegen over zijn ontslag bij Ludo. Abby vraagt of Steef meegaat naar het Digital Award Gala. Kan hij onder de gourmetavond met zijn familie uit?

Spoiler van dinsdag 28 december 2021Dinsdag 28 december 2021

Lukt het Ludo om zijn plan met Antonio Ruzza voor Janine verborgen te houden? Demi zoekt op aanraden van Henk afleiding in streetdance. Rik probeert Shanti op een andere manier naar Pieters keuze te laten kijken.

Spoiler van woensdag 29 december 2021Woensdag 29 december 2021

De spanningen tussen Merel en Marwan lopen hoog op. Demi vindt steun bij Henk. Roman heeft een cadeau voor Saskia. Bing kan Mare maar niet uit zijn hoofd zetten.

Spoiler van donderdag 30 december 2021Donderdag 30 december 2021

Mare wil weten wat Bing precies van haar wil. Zal Bing eerlijk zijn? Steef krijgt van Julian op zijn kop. Roman wordt ondervraagd door twee rechercheurs.

Vrijdag 31 december 2021

Er is geen aflevering op vrijdag 31 december.

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

7 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 27 tot vrijdag 31 december 2021

 1. Cees says:

  Vreselijk dat zoenen van Merel en Marwan met die luide smak geluiden. Merel is echt een triest meisje. GTST wordtxsteeds meer Spangas met al die jonge mensen.

  • Cees says:

   Juist niet. GTST moest zo nodig vernieuwd worden vanwege teveel jongeren en kijk naar het resultaat … Maar ja, dan is het beter te volgen door mensen zoals jij, lekker simpel.

 2. ouwe zak says:

  Het wordt tijd dat er weer mensen met ervaring er in komen, het is geen baby soap, ik sla sinds een paar jaar soms wel eens een weekje over.

 3. Marina Houmes lobelle says:

  Bing is weer getrouwd met Nina en gaat hij weer vreemd terwijl Nina die met Daan een affaire heeft gehad. Maar ja, het is een soap. Maar ik snap niet waarom Anton en Linda weg moesten. En die Abby dat weet ik niet wat ik hiervan moet denken. Van mij mag Aysen terug komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.