Gtst spoilers van maandag 27 tot vrijdag 31 april

Gtst spoilers van maandag 27 tot vrijdag 31 april

Gtst spoilers van maandag 27 tot vrijdag 31 april | Een week vol afsluiting, grove fouten en een wapenstilstand in Meerdijk!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 27 tot vrijdag 31 april vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Gtst spoilers van maandag 27 tot vrijdag 31 aprilMaandag 20 maart 2020

Saskia wordt gek als Merel haar de silent treatment geeft en totaal negeert. Merel gaat¬† echter de fout in. Janine weigert nog langer pati√ęnt te zijn en neemt het heft in eigen handen. Daan trekt officieel bij Nina in. Hoe reageert Bing?

gtst spoilers dinsdag 28 april 2020Dinsdag 21 maart 2020

Rik is bang dat hij onvruchtbaar is geworden en zit daarmee in zijn maag. Merel is er gloeiend bij. Janine probeert haar ziekteperiode af te sluiten met een familiediner in hun nieuwe landhuis. Ludo accepteert de wapenstilstand tussen Nina en Bing niet en maakt het alleen erger.

gtst spoilers woensdag 29 april 2020Woensdag 22 april 2020

Linda maakt een fatale fout die haar duur komt te staan. Lucas begint een oppasservice, wat tot irritatie leidt. Nina raakt door Ludo’s inmenging aan het twijfelen over Bing. Ludo laat Valentijn volgen en doet een schokkende ontdekking.

gtst spoilers donderdag 30 april 2020Donderdag 23 april 2020

Amir zit opgesloten met Amelie. Jojo ervaart liefde op het eerste gezicht. Valentijn maakt een veelzeggende keuze tussen Ludo en Richard en begint aan een roekeloze joyride. Linda wordt jaloers op Saskia. Speelt er iets tussen haar en Anton?

Vrijdag 24 april 2020

Afgelast ivm coronavirus. De vrijdag afleveringen van Goede Tijden Slechte Tijden worden de aankomende periode naar de maandag verschoven.

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

12 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 27 tot vrijdag 31 april

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.