GTST spoilers van maandag 27 tot donderdag 30 maart 2023

GTST spoilers van maandag 27 tot donderdag 30 maart 2023

GTST spoilers van maandag 27 tot donderdag 30 maart 2023 | Een week vol liefde, schrik en vriendschap in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap. Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 20 tot donderdag 23 maart  2023 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

MaandGTST spoiler van maandag 27 maart 2023ag 27 maart  2023

Janine vind het erg prettig dat Ludo zijn agenda heeft leeg gemaakt om met Janine mee te gaan naar de controle. Stefano is hard aan businessplan aan het werken om het startkapitaal voor zijn galerie binnen te halen. Rik wil Shanti graag verrassen.

GTST spoiler van dinsdag 28 maart 2023Dinsdag 28 maart 2023

Linda en Luuk schrikken als blijkt dat Bing de geschillencommissie heeft ingeschakeld. Demi lucht haar hart bij Marwan. Marwan schrikt ervan als hij hoort dat Tom er de dupe van is geweest, veroordeelt haar niet. Nola heeft in het geheim contact met Janine.

GTST spoiler van woensdag 29 maart 2023Woensdag 29 maart  2023

Shanti wil Stefano niet aan zijn lot overlaten, want hij zal de vriendschap tussen hem en Rik hard nodig hebben. Nina is te druk bezig om er voor te zorgen dat ze haar bedrijven kan behouden. Daardoor heeft ze niet in de gaten dat de problemen binnen de familie ook invloed heeft op anderen. Demi helpt Pim en zijn nieuwe liefde.

GTST spoiler van 30 maart 2023Donderdag 30 maart  2023

Steef is erg verrast als Jonathan hem mee uit wilt nemen, maar hij moest eerst even gepaste kleding zien te regelen. Saskia en Laura slagen nog niet in hun zoektocht naar een nieuwe eigenaar voor de koning. Stefano misdraagt zich.

 

 

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

 

5 thoughts on “GTST spoilers van maandag 27 tot donderdag 30 maart 2023

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.