GTST spoilers van maandag 27 september tot vrijdag 1 oktober 2021

GTST spoilers van maandag 27 september tot vrijdag 1 oktober 2021

Gtst spoilers van maandag 27 september tot vrijdag 1 oktober 2021 | Een week vol angstgevoelens, vondsten en openbaringen in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 27 september tot vrijdag 1 oktober 2021 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

GTST spoiler Maandag 27 september 2021Maandag 27 september 2021

Shanti weet niet zeker of ze haar vader wil leren kennen en twijfelt enorm over hoe ze dit moet aanpakken. JoJo krijgt steeds betere hoop dat Ilyas herstelt. Terwijl Ludo probeert te achterhalen of Billy achter de moord op Leon zat, wordt Richard overmand door liefdesverdriet.

GTST spoiler dinsdag 28 september 2021Dinsdag 28 september 2021

Ludo wordt onrustig wanneer hij ontdekt dat Lydia door Daan wordt ondervraagd en bedenkt een list. Marwan, Sami en JoJo zoeken naar Ilyas. Saskia raakt geïrriteerd als Henk zijn dag met Tom afzegt. Durft Demi het aan om haar zoon naar de crèche te sturen of lost ze het anders op?

GTST spoiler woensdag 29 september 2021Woensdag 29 september 2021

Julian krijgt een mooi voorstel van Sami, maar daar is Marwan niet direct enthousiast over. Anton krijgt last van vervelende bijwerkingen en voelt zich niet helemaal zoals hij zou willen. Wordt het tijd voor JoJo om Ilyas los te laten of veranderd de situatie ineens?

GTST spoiler donderdag 30 september 2021Donderdag 30 september 2021

Roman heeft vermoedens over Anton. Durft Anton eerlijk te zijn? Shanti krijgt steeds meer informatie over wie haar vader is. Daan en Alex traceren de route van Leons GPS. Ludo krijgt de uitslag van het DNA-onderzoek binnen.

Vrijdag 1 oktober 2021

Gaat niet door i.v.m. corona

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

5 thoughts on “GTST spoilers van maandag 27 september tot vrijdag 1 oktober 2021

  • Ariën says:

   Het heeft gewoon te maken dat de afleveringen tegenwoordig zoveel moeite kosten om te produceren, dat ze liever extra tijd besteden hieraan.

   Geen idee wat het bannen van de zender ermee te maken heeft.

 1. Melissa says:

  Anton moet eerlijk gaan zijn tegen Linda dat is het beste wat hij kan doen en niet een pil ervoor gaan slikken om het werkende te gaan krijgen, het zou even moeilijk zijn maar daar valt ook wel weer mee te leven en als Linda het niet meer volhoudt moet ze maar vreemdgaan met dokter Roman

 2. 121r1w22 121r1w22 says:

  FlancoBlaze AMMERZODEN AMMERZODENMA MMMMMMMMMA OFHEAVEN A GRONINGEN TE AAAAAAΦΎΓΩAAA KHMMMMMMMA🍎M HMMMMMMMAM HMMMMMMMAM
  lAlNl MMMMMM MMMMMMMMMA MMMMMMMMM MMMMMMMMM VRIENDEN MMMMMMMMMA MMMMMMMMMA EAMMERZODEN ë4A AMMERZODEN DAG.BOL.COM lAMA REGENBOOG kindZingen lAlNlAMBMlA Facebook DAG.BOL.COM lAMA AMMERZODENMA AMMERZODENMA AMMERZODENMA WALKING

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.