GTST spoilers van maandag 27 februari tot donderdag 2 maart 2023

GTST spoilers van maandag 27 februari tot donderdag 2 maart 2023

GTST spoilers van maandag 27 februari tot donderdag 2 maart 2023 | Een week vol leugens, spanning en avontuur in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap. Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 27 februari tot donderdag 2 maart  2023 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Gtst spoiler van maandag 27 februari 2023Maandag 27 februari  2023

Luuk adviseert Laura om wel ritme en regelmaat in haar leven te houden nu ze werkloos is. De ritme en regelmaat vindt ze in het schilderen. Terwijl de nieuwe eigenaar van de Koning het leven zuur blijft maken van Saskia.

Gtst spoiler van dinsdag 28 februari 2023Dinsdag 28 februari 2023

Nina wordt door Stefano onderdruk gezet via de telefoon.  Als Bing een deel van het gesprek overhoort, verdenkt hij Nina er weer van dat ze een affaire heeft.  Zal ze er eerlijk over zijn tegenover Bing?

Gtst spoiler van woensdag 1 maart 2023Woensdag 1 maart  2023

Ludo is er vrij wel zeker van dat Stefano Nina erin geluisd heeft.  Janine heeft het gevoel dat er iets niet helemaal klopt. Marwan kan het steeds beter vinden met zijn nieuwe vriend en gaan samen op stap.

Gtst spoiler van donderdag 2 maart 2023Donderdag 2 maart  2023

Nina beschuldigt Stefano ervan dat hij achter de nieuwe bedreigingen zit. Stefano geeft niet toe, maar Nina gelooft hem niet. Hierdoor is er weer een ruzie ontstaan tussen Nina en Stefano.

 

 

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

 

4 thoughts on “GTST spoilers van maandag 27 februari tot donderdag 2 maart 2023

  1. Cees says:

    Langdraderig met een ongeloofwaardige Nina. Het wordt tijd dat Stefano door de mand valt. Merel gaat erg ver. Linda en Luuk wordt vermoeiend. Graag wat meer actie schrijverscollectief …

  2. Marina says:

    Janine heeft Nina eerder door dan Ludo, omdat hij zijn prinsesje niet af wou vallen. En hij vergat wel dat Nina erg boos op hem was geweest vorig jaar en wilt zij haar vader nooit meer zien. Stefano had er profijt van.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.