Gtst spoilers van maandag 26 tot vrijdag 30 oktober 2020

Gtst spoilers van maandag 26 tot vrijdag 30 oktober 2020

Gtst spoilers van maandag 26 tot vrijdag 30 oktober 2020 | Een week vol jaloezie, afwijzing en liefdesverdriet in Meerdijk!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 26 tot vrijdag 30 oktober 2020 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Gtst spoilers van maandag 26 tot vrijdag 30 oktober 2020Maandag 26 oktober 2020

Daan zet zich over zijn eigen pijn heen en troost Nola. Daarbij krijgt hij steun uit onverwachte hoek. Jojo durft haar verdriet niet met Ilyas te delen en dit levert een ongemakkelijke situatie op. Demi schrikt als Marwan erachter komt hoe jong ze is, maar of het nu klaar is.

Gtst spoilers dinsdag 27 oktober 2020Dinsdag 27 oktober 2020

Demi is ontroostbaar als Marwan haar afwijst en weet niet hoe ze ermee om moet gaan. Linda krijgt met de jaloezie van Judith te maken en is daar niet van gedient. Laura trekt de drukte in huize Verduyn erg slecht en daar wordt haar humeur niet beter van. Amir wordt achterdochtig als Amelie lang weg is: gaat ze vreemd?

Gtst spoilers woensdag 28 oktober 2020Woensdag 28 oktober 2020

Laura denkt dat ze niemand nodig heeft, maar komt bedrogen uit. Amelie kan niet anders dan Amir uitleggen hoe het zit. Judith speelt hoog spel. Janine wordt door Richard onder druk gezet om het schilderij eerder te leveren.

Gtst spoilers donderdag 29 oktober 2020Donderdag 29 oktober 2020

Laura laat Henks hulp toe. Merel en Steef vermoeden dat Henk Laura probeert te versieren. Lukt het Amelie om het schilderij op tijd af te krijgen en haar plan tot uitvoer te brengen?

Vrijdag 30 oktober 2020

Gaat niet door i.v.m. corona

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.