Gtst spoilers van maandag 26 tot vrijdag 30 augustus

gtst spoilers van maandag 26 tot vrijdag 30 augustus

Gtst spoilers van maandag 26 tot vrijdag 30 augustus | Jouw favoriete Nederlandse soap begint eerder als verwacht, mis het niet!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, dus elke dag vind je hier de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap. Heb je de laatste gtst spoilers van vorige seizoen nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 26 tot vrijdag 30 augustus vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Maandag 26 augustus 2019

Ludo en Billy spannen samen tegen Janine, maar of dat zo handig is. Anton verwijt Bing dat hij eerder bij JoJo had moeten ingrijpen. Daan trekt een conclusie over hem en Nina. Sjors wordt bedreigd en aangevallen.

Rick gtst 2019Dinsdag 27 augustus 2019

JoJo mag voorlopig het ziekenhuis niet verlaten en is daar natuurlijk niet blij mee. Kimberly ergert zich als Valentijn weer eens egoïstisch reageert. Rik doet Daan een mooi aanbod.

gtst spoilers 2019Woensdag 28 augustus 2019

Nina is bezorgd als Ludo de een na de andere rare beslissing neemt. Kimberly is het slachtoffer van negatieve reacties op de vlog. JoJo wil haar diabetes verborgen houden en vraagt Bing om hulp. Billy doet een bekentenis bij haar dochter.

Nina & Janine 2019Donderdag 29 augustus 2019

Rik solliciteert, maar zijn me-too verleden zit hem dwars. Nina en Janine snappen niets van de situatie rond Ludo. Anton werpt zich op als personal coach van Amir. Daan probeert Nina op te vrolijken.

gtst spoilers 2019Vrijdag 30 augustus 2019

Shanti is bang dat ze getest wordt door een mysteryshopper. Carmen wijst Ludo op de spelregels die zij hem heeft opgelegd. JoJo moet over haar prikangst heen geholpen worden. Nina verwijt het Ludo dat ze zich niet op haar werk kan concentreren.

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

2 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 26 tot vrijdag 30 augustus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.