Gtst spoilers van maandag 26 tot vrijdag 30 april 2021

Gtst spoilers van maandag 26 tot vrijdag 30 april 2021 | Een week vol zenuwen en twijfels in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 26 april tot vrijdag 30 april 2021 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Maandag 26 april 2021

Janine is in paniek wanneer ze geen contact met Ludo krijgt. Ze wilt wat van hem horen. Nina raakt in de buurtsuper ge√Įnspireerd voor haar kledinglijn. Ze krijgt nieuwe idee√ęn. Bing kan het toch niet laten om te gaan werken, dus hij gaat aan de slag.

Dinsdag 27 april 2021

Aan de vooravond van hun huwelijk zoekt Richard toenadering tot Billy. De familie Verduyn probeert het onderwerp bevalling te vermijden, maar is Demi daar wel bij geholpen?

Woensdag 28 april 2021

Als Saskia en Julian een openhartig gesprek hebben over de adoptieplannen, komt Demi thuis met een nieuw familielid. Laura krijgt hulp uit onverwachte hoek. Met de huwelijksceremonie in aantocht begint Billy opeens te twijfelen.

 

Donderdag 29 april 2021

De trouwdag van Billy en Richard. Zal Billy’s twijfel de overhand nemen of krijgt ze eindelijk het huwelijk waarvan ze al zolang droomt? Nina’s inspiratie slaat om in frustratie. Gaat het JoJo lukken om een geschikt lied te vinden voor haar zangtentamen?

Vrijdag 30 april 2021

Gaat niet door i.v.m. corona

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

4 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 26 tot vrijdag 30 april 2021

 1. Cees says:

  Vreselijk. Dat zingen van Jojo. Vroeger Rikkie, ook erg. Daan zou niet goed zijn als vader, zijn voor moord veroordeelde broer wel en diens leugenachtige vrouw als moeder … Rare verhaallijn.

  • clau says:

   Zo mee eens. Ik erger me dood aan Shanti die Daan maar steeds afkraakt, maar ondertussen geen haar beter is. Nog erger zelfs dan Daan. En Rick dan die Daan de rug keert en maar achter zijn vrouw blijft staan. Shanti wil dan niet op haar moeder lijken, maar ze heeft het geld dan niet, maar wel dezelfde gemene trekken.

 2. Anoniem says:

  Ja miss Nina die denkt een carrière te hebben ze kijkt niet om naar haar kinderen of bing.. Denkt ik ga werken en ik ontmoet iemand waar ik weer vreemd mee kan gaan.. De schrijvers weten niks anders en Nina, voegt niks toe.. Ze kan geen kinderen en bing verzorgen en ook geen boodschappen ze laat alles doen. Tja, dat krijg je al een verwend nest.. Dus hopelijk blijft Marly naar haar zwangerschapsverlof voor goed weg bing verdiend echt beter

 3. Marina says:

  Voor Louise is het niet goed om in 2 werelden te leven. Dat kind is door de rechter toegewezen aan haar oom en tante. En Daan had met zijn gore poten van getrouwde vrouwen af te blijven. Shanti zomaar een zoen geven kan wel funest zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.