Gtst spoilers van maandag 26 tot donderdag 29 september 2022

Gtst spoilers van maandag 26 tot donderdag 29 september 2022

Gtst spoilers van maandag 26 tot donderdag 29 september 2022 | Een week vol gevoel, twijfel en problemen in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 19 tot donderdag 22 september 2022 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Maandag 26 september 2022

Shanti wilt Rik haar medisch dossier niet laten inzien. Saskia probeert grip te krijgen op het huishouden. Steef en Demi stellen haar gerust door te helpen in het huishouden. Marwan baalt ervan dat hij zijn taakstraf in het centrum van Meerdijk moet uitvoeren.

Dinsdag 27 september 2022

Daan heeft erg veel zin in zijn date. Bing en Nina vinden het erg lastig dat Nola op schoolkamp is. Lynn doet alsof ze happy single is, maar studiegenoot Merel is wel een bedreiging.

Woensdag 28 september 2022

Henk en Laura hebben erg veel moeite met hun gezonde dieet. Rik heeft geen idee meer wat hij moet doen. Ludo daagt Daan en Stefano uit om de veiling niet te verpesten.

 

 

Donderdag 29 september 2022

Marwan voelt zich voorschut gezet. Stefano doet een poging om Jacobs in te palmen. Dit ergert Daan. Luuk wilt Saskia weer terug als assistente. Gaat alles goed met Nola?

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

One thought on “Gtst spoilers van maandag 26 tot donderdag 29 september 2022

  1. Jenny says:

    Ze spelen zo goed allemaal jammer dat er mensen uit zijn die ook goed speelden zoals Anton en jojoIlias en Lucas maar misschien komen die wel terug ook mooie verhaal lijnen blijf zo door gaan mensen pluim voor alle acteurs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.