Gtst spoilers van maandag 25 tot vrijdag 29 november

Gtst spoilers van maandag 25 tot vrijdag 29 november

Gtst spoilers van maandag 25 tot vrijdag 29 november | Een week vol spannende dates, heftige confrontaties en ziekenhuisbezoek van Janine!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 25 tot vrijdag 29 november vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Janine-sanders-gtst-2019Maandag 25 november 2019

Lucas neemt zich voor om zijn moeder nu écht bij te staan in het ziekenhuis. Janine heeft het namelijk zwaar en heeft wel echt hulp nodig. Shanti geniet van haar date, totdat de romantiek gruwelijk verstoord wordt. Billy en Laura brullen mee met smartlappen en hebben hierbij de grootste lol.

gtst-spoilers-2019Dinsdag 26 november 2019

Nina is het niet eens met de beslissing van haar moeder en besluit daarop in actie te komen. Eva geeft Janine op een bijzondere manier steun en kracht. Ludo houdt zich afzijdig en dat wordt hem verweten. Volgens een aantal andere bewoners zou hij juist nu van zich moeten laten horen.  Sjors confronteert Amir met wat hij weet over Bobby’s criminaliteit.

Nieuwste-gtst-spoilers-2019Woensdag 27 november 2019

Een oude bekende duikt op. Daan baalt dat hij niet met Nina in contact kan komen en dat maakt het slechtste in hem los. Shanti en Rik dagen elkaar uit: het is De Koning versus Boks. Lana dringt zich op aan Bobby.

Sinterklaas-gtst-MeerdijkDonderdag 28 november 2019

Shanti wordt gekwetst als ze Rik over de liefde hoort praten. Om Bing niet achterdochtig te maken, wordt Nina gedwongen om te improviseren. Sint is op bezoek in Boks. Tiffy en Puck spannen samen omdat ze willen weten wie Daans nieuwe vlam is.

Jojo-gtst-2019-MeerdijkVrijdag 29 november 2019

Shanti en Rik durven allebei niet een eerste stap te zetten. Linda ontdekt wat Anton achter haar rug om heeft uitgespookt. Valentijn wil graag weer in de garage komen wonen, dus probeert hij Linda op een charmante manier in te palmen.
De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

4 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 25 tot vrijdag 29 november

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.