Gtst spoilers van maandag 25 tot vrijdag 29 maart

Gtst spoilers van maandag 25 tot vrijdag 29 maart | Een week vol geheimen, boosheid en teleurstellingen in Meerdijk!

Elke dag gloednieuwe spoilers
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, dus elke dag vind je hier de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete soap. Heb je de gtst spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 18 tot vrijdag 22 maart vind je hieronder.

Maandag 25 maart 2019

Aysen heeft het gevoel dat Daan dingen voor haar geheim houdt en is daar uiteraard niet blij mee. Laura voelt zich niet op haar gemak bij Bing. Rik reageert het verdriet om zijn moeder af op Zoë, maar dat heeft gevolgen. Anton is boos op Tiffy.

ludo-gtst-ziekenhuisDinsdag 26 maart 2019

Laura baalt als Daan niet op haar plannen in wil gaan, maar kan er eigenlijk niets tegen doen. Zoë is nieuwsgierig  wat Lucas van Tiffy wil en hoort haar uit, ze krijgt alleen een andere antwoord als verwacht. Aysen helpt Daan om zijn frustratie rond zijn biologische moeder te beteugelen.

gtst-spoilers-25-maartWoensdag 27 maart 2019

Shanti belooft Anton een romantische verrassing, maar daar moet hij wel wat voor doen. Sjors krijgt een grote teleurstelling te verwerken wat betreft haar trouwjurk. Linda misbruikt een vriendin om dichter bij Rob te komen, achteraf heeft ze daar spijt van.

gtst-spoilers-25-maartDonderdag 28 maart 2019

JoJo en Lana shoppen zich suf op het internet. Lucas maakt een medische afspraak, maar niet voor hemzelf. Janine krijgt een voorstel wat ze helemaal niet ziet zitten. Ludo wijst Anton er fijntjes op dat hij een puinhoop van zijn leven maakt.

Vrijdag 29 maart 2019

Laura krijgt iets onder ogen wat ze niet had mogen zien. JoJo en Lana’s vrolijke bui wordt verstoord door een vervelend bericht en zijn daar behoorlijk door van slag. Daan onderbreekt Aysens werk en doet geheimzinnig over de reden van zijn bezoek. Janine geeft toe aan Robs wens: ze gaat onder hypnose.

2 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 25 tot vrijdag 29 maart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.