Gtst spoilers van maandag 25 tot vrijdag 29 januari 2021

Gtst spoilers van maandag 25 tot vrijdag 29 januari 2021

Gtst spoilers van maandag 25 tot vrijdag 29 januari 2021 | Een week vol spannende momenten voor de familie Sanders en een grote verkoop in Meerdijk!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 18 tot vrijdag 22 januari 2021 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Gtst spoilers van maandag 25 tot vrijdag 29 januari 2021Maandag 25 januari 2021

Nina is verbijsterd als Janine haar belt en dat valt totaal verkeerd. Het zijn spannende momenten voor de familie Sanders. Billy en Richard vieren hun winst, maar die blijkt van korte duur. Laura vertelt Henk wat ze gezien heeft.

Gtst spoilers dinsdag 26 januari 2021Dinsdag 26 januari 2021

Nina voelt zich schuldig over de verkoop van het veilinghuis en weet zich even geen raad. Billy krijgt de kwetsbare kant van Richard te zien en weet niet precies hoe ze daarop moet reageren. Laura laat zich door Linda opjutten de waarheid over Lydia te achterhalen.

Woensdag 27 januari 2021

Billy voelt zich afgewezen en is een beetje verbolgen. Demi schrikt als haar ouders besluiten de vader van haar baby overal buiten te houden. Nina raakt in paniek over het veilinghuis.

Gtst spoilers donderdag 28 januari 2021Donderdag 28 januari 2021

Shanti en Rik ondergaan een vruchtbaarheidsonderzoek. Saskia en Julian proberen Demi te begrijpen. Janine hoopt dat Anton en Linda voor afleiding kunnen zorgen. Tiffy probeert Daan te laten praten.

Vrijdag 29 januari 2020

Gaat niet door i.v.m. corona

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

15 gedachten over “Gtst spoilers van maandag 25 tot vrijdag 29 januari 2021

 1. Marina zegt:

  Ludo zag ik op de foto slapen. Gebeurd er nog wat of word Ludo gewoon aan zijn lot overgelaten? En wat Demi betrefd. Zij is nog maar 15 jaar. Opzich zou het beter zijn als de ouders van Demi de baby zelf opvoed en verzorgd.

 2. Sam zegt:

  Er is ook een foto van Ludo bij zijn huis dus hij wordt gevonden op het laatste moment. Ik denk dat Janine het niet wil/kan geloven dat het echt om Ludo gaat! En zo van slag raakt hij is dood verklaart en leeft nog.

 3. Mark zegt:

  Ludo lijkt wel goed de kluts kwijt.
  Beetje raar hoe dat nu loopt, we zitten als kijker al maanden op actie te wachten. En kan iemand hem duidelijk maken dat die baard echt niet kan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.