Gtst spoilers van maandag 25 februari tot vrijdag 1 maart

Gtst spoilers van maandag 25 februari tot vrijdag 1 maart

Gtst spoilers van maandag 25 februari tot vrijdag 1 maart | Een week vol twijfel en heftige confrontaties!

Elke dag gloednieuwe spoilers
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, dus elke dag vind je hier de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete soap. Heb je de gtst spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 25 tot vrijdag 29 februari vind je hieronder.

Maandag 25 februari 2019

Als Lucas te veel onder druk gezet wordt, sluit hij zich helemaal af. Linda heeft goede hoop dat haar huwelijk zich weer herstelt, zoals het ooit was. Janine twijfelt hier openlijk aan en laat dit dus ook blijken. Aysen en Shanti hebben allebei een teleurstellende ervaring. Anton vindt dat Ludo zich bekrompen gedraagt, maar zegt hier niet veel van.

gtst spoilers Dinsdag 26 febrauri 2019Dinsdag 26 febrauri 2019

Rover ziet dat het niet goed gaat met zijn moeder en gaat daarom de dialoog aan met Anton.  Dat valt helaas niet helemaal in goede aarde. Kimberly en Lucas flirten met dezelfde jongen. Wie wint er zijn hart? Rob constateert, dat Linda Anton niet de ruimte geeft die hij eigenlijk nodig heeft.

gtst spoilers Woensdag 27 februari 2019Woensdag 27 februari 2019

Zoë verprutst een tentamen en reageert zich onredelijk af. Amir kan een onmogelijke opgave maar moeilijk overzien, maar gelukkig heeft Bing goede raad. Sjors ontdekt dat er vals gespeeld wordt en besluit in actie te komen. Rik ontdekt de stunt die er met JoJo en Shanti uitgehaald is.

gtst gemist aflevering donderdag 28 februari 2019Donderdag 28 februari 2019

Amir moet op zijn werk verantwoording afleggen voor een fout die hij gemaakt heeft. Nina pikt het niet als Flo afgeeft op Lucas. Zoë chanteert Rik emotioneel, maar hij weigert zich in een hoek te laten drukken. Bing raakt gecharmeerd van Louise.

Vrijdag 1 maart 2019

Shanti komt door Laura in een moeilijke positie terecht. JoJo wil Rover opvrolijken, maar hij zit opgesloten in zijn eigen gedachten. Janine en Ludo snappen niet waarom Nina ineens zoveel aandacht voor hen heeft. Linda ontdekt iets waar ze haar voordeel mee kan doen en maakt daar ook gebruik van!

4 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 25 februari tot vrijdag 1 maart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.