Gtst spoilers van maandag 25 tot vrijdag 29 april 2022

GTST spoilers van maandag 25 april tot en met vrijdag 29 april 2022

Gtst spoilers van maandag 25 tot vrijdag 29 april 2022 | Een week vol stress, schuldgevoel en opluchting in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 18 tot vrijdag 22 april 2022 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

GTST Spoiler van maandag 25 april 2022Maandag 25 april 2022

Steef moet nog wennen aan zijn nieuwe situatie. Daan wil Ludo overtuigen dat hij alles onder controle heeft. Nina raakt gestrest als haar nieuwe ontwerpen niet enthousiast worden ontvangen.

GTST Spoiler van dinsdag 26 april 2022Dinsdag 26 april 2022

Steef probeert zijn schuldgevoel af te kopen door iedereen in de watten te leggen. Betsy mag het voorwoord van haar boek lezen. Lukt het Shanti en Rik zelf om alles voor de baby zo goed mogelijk te regelen? Of hebben ze hier hulp bij nodig?

GTST Spoiler van woensdag 26 april 2022Woensdag 27 april 2022

Daan wil Robin van haar zoektocht weerhouden. Nina zoekt een oplossing om Nola van haar faalangst af te helpen. Wat is er toch met Betsy?

GTST Spoiler van donderdag 26 april 2022Donderdag 28 april 2022

Lynn probeert haar huisbaas te contacten. Merel is verward door haar droom en probeert Marwan te ontlopen. Rik en Shanti zijn relatief opgelucht.

Vrijdag 29 april 2022

Er is geen aflevering op vrijdag 29 april.

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

4 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 25 tot vrijdag 29 april 2022

  1. Yvonne says:

    Wat zwakt het weer af wat een verhaal lijn , volgens mij kan niemand het meer volgen , met iedereen is wel wat , van Steef, Daan ,Ludo en Janine en Rik en shanti en baby en Merel etc , en wat een uitspraak na het verlies sorry hoor ik vind ook dat kan niet, een excuus is zeer zeker op zijn plaats , en natuurlijk krijg dit ook een staartje maar oh zo doorzichtig , zit er een goede lijn is dan moet het wel weer stuk , Richard en Daan en Ludo , pfff sorry hoor moet wel heel wat gebeuren voordat iets te volgen is nu lijkt het wel een mieren nest.

  2. Tineke says:

    Ik vind er niets meer aan,ik ging er altijd voor zitten maar kijk niet eens meer,al die jongelui ,geef mij de oude garde maar,zo raak je wel veel kijkers kwijt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.