Gtst spoilers van maandag 24 tot vrijdag 28 juni

Gtst spoilers van maandag 24 tot vrijdag 28 april

Gtst spoilers van maandag 24 tot vrijdag 28 juni | Een week vol jaloezie, misleiding en verassende onthullingen in Meerdijk!

Elke dag gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, dus elke dag vind je hier de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap. Heb je de gtst spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 24 tot vrijdag 28 juni vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Amir gtst 2019Maandag 24 juni 2019

Rik belandt in een gevecht, maar had dat beter niet kunnen doen. Sjors moet naar de notaris en hoopt dit buiten Amir om te kunnen doen.  Helaas loopt dit net iets anders. Valentijn en Rover weten vinden een slimme manier om woonruimte te versieren. Nina heeft een mooie verrassing voor Shanti, toch reageert ze daar anders op als verwacht. Zoë wil van Rik weten waar haar toekomst ligt.

Bing gtst 2019Dinsdag 25 juni 2019

Lucas laat Zoë inzien dat ze misschien een enorme levenskans laat liggen, maar of hij daarmee op tijd komt is de vraag. Bing vindt dat hij niet voldoende aandacht krijgt en besluit daar iets aan te doen. Er wordt gereageerd op Janines oproep en ze besluit haar zoektocht voort te zetten. Ook al is de informatie die ze kan krijgen niet bepaald gratis, toch gaat ze er op af.

Gtst spoilers juni 2019Woensdag 26 juni 2019

Rover en Valentijn willen, ook al is hen dat verboden, toch een kleine housewarming organiseren. Door een sabotageactie van Lana loopt dit uit de hand. Rik voelt zich machteloos na slecht nieuws uit het ziekenhuis. Aysen lijkt emotieloos wat betreft Daan, maar is dat niet.

Valentijn en Rover gtstDonderdag 27 juni 2019

Van Anton is één van zijn jeugdtrofeeën gestolen. Als Aysen getuige is van een geheime ontmoeting van Janine, gaat ze op onderzoek uit. Ook Nina, Lucas en Linda merken dat het niet goed gaat met Janine. Valentijn trekt conclusies over Lana, waar ze zich totaal niet in herkent.

gtst spoilers juni 2019 acteursVrijdag 28 juni 2019

Bing ontdekt op wie JoJo verliefd is en vindt hem niet geschikt. Lana wil het land uit en liegt over de reden. Zoë heeft een afspraak voor een date waar ze hulp bij nodig heeft. Rik is vastberaden om zijn privéleven anders in te vullen.

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

One thought on “Gtst spoilers van maandag 24 tot vrijdag 28 juni

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.