Gtst spoilers van maandag 24 tot donderdag 27 oktober 2022

Gtst spoilers van maandag 24 tot donderdag 27 oktober 2022

Gtst spoilers van maandag 24 tot donderdag 27 oktober 2022 | Een week vol teleurstelling, romantiek en verbijstering in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap. Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 24 tot donderdag 27 oktober 2022 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Maandag 24 oktober 2022

Laura geeft Henk gemengde signalen. Ludo weigert het advies van Janine op te volgen, Maar beheerst zijn boosheid als het gaat over Stefano. Rik zoekt contact  met Shanti.

Dinsdag 25 oktober 2022

Henk gedraagt zich geheimzinnig over een afspraak. Daan wordt overdonderd met een romantische verassing. Daan raad Bing af om Nola’s spullen terug te halen.

Woensdag 26 oktober 2022

Linda en Luuk komen er achter dat ze de zelfde interessen hebben. Saskia heeft geen tijd voor haar kinderen, ze heeft het veelte druk. Nina is het eens met Nola, Bing is verbijstert.

Donderdag 27 oktober 2022

Op wie is Pim verliefd? Nina lucht haar hart bij haar moeder en vraagt Janine stil te houden. Cato weigert informatie te geven over Stefano, Ludo ontslaat haar.  Is het een feest bij familie Verduyn ?

 

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

2 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 24 tot donderdag 27 oktober 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.