Gtst spoilers van maandag 23 tot vrijdag 27 september

Gtst spoilers van maandag 23 tot vrijdag 27 september

Gtst spoilers van maandag 23 tot vrijdag 27 september | Een week vol relatienieuws, goedbedoelde hulp en strijd in Meerdijk!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, dus elke dag vind je hier de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 23 tot vrijdag 27 september vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Kimberley 2019 gtstMaandag 23 september 2019

Janine overvalt Nina met nieuws over haar en Ludo en ook nog eens met de situatie over Rob. Ludo daagt Alex uit om met bewijzen tegen hem te komen. Shanti wil graag bemiddelen tussen Kimberly en Harma. Robs houding staat Billy niet aan. Ze is er helemaal klaar mee, dus kapt ze hun samenzijn scherp af.

rob gtst 2019 geschoktDinsdag 24 september 2019

Rob valt buitensporig uit tegen Janine en daar is zij uiteraard niet van gecharmeerd. Daan krijgt er steeds meer lol in als hij met Puck uitgaat, het lijkt erop alsof hij daadwerkelijk gevoelens begint te krijgen. Sjors voelt zich gekwetst als Amir niet ingaat op haar hulp en wordt boos. Janine doorziet al snel de ware bedoeling als Nina haar een bezoekje brengt.

janine goede tijden slechte tijden 2019Woensdag 25 september 2019

Valentijn krijgt het idee om een benefietconcert te geven voor diabetes en JoJo moet de hoofdact worden. Rob probeert onder een valse naam tickets te boeken, maar dat loopt anders als gedacht. Kimberly en Shanti ontdekken dat Harma haar leven hopeloos en uitzichtloos vindt.

Sjors uit gtst 2019Donderdag 26 september 2019

Amir moet aan Sjors bekennen dat hij opnieuw een paniekaanval heeft gehad. Lucas zweert het daten af nu hij vader gaat worden: dat is allemaal veel te gecompliceerd. Bij een fotoshoot geeft Valentijn de fotograaf een geheime opdracht. 

Rob en billy 2019Vrijdag 27 september 2019

Via Ludo ontdekt Billy dat Rob tegen haar liegt. Daan daagt Nina uit door overdreven veel aandacht aan Puck te geven. Janine smeekt Rob om eerlijk te zijn over alles. Rik bemoeit zich ongevraagd met Daans zoektocht naar woonruimte.

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

6 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 23 tot vrijdag 27 september

 1. Instituut getrouwd maar wij hebben al vanaf onze kindertijd epilepsie maar als jullie hier een keer komen dan zullen jullie zien says:

  Het zou goed zijn als jullie het over epilepsie zouden kunnen hebben groetjes van een lief en gewoon stelletje uit het S EIN stichting Epilepsie Instelling Nederland Wij zijn ook getrouwd in het instituut wij zijn in het enigste

  • amy says:

   Wat ontzettend fijn dat jullie getrouwd zijn in het instituut.
   Ik heb een zoontje met epilepsie en meer aandacht ook hier voor zou inderdaad goed zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.