Gtst spoilers van maandag 23 tot vrijdag 27 november 2020

Gtst spoilers van maandag 23 tot vrijdag 27 november 2020

Gtst spoilers van maandag 23 tot vrijdag 27 november 2020 | Een week vol pesterijen, dating perikelen en een herdenkingsdienst in Meerdijk!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 16 tot vrijdag 20 november 2020 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Gtst spoilers van maandag 23 tot vrijdag 27 november 2020Maandag 23 november 2020

Billy verzorgt Shanti’s vrijgezellenfeest op geheel eigen wijze en daar is niet iedereen blij mee. Richards naam wordt door het slijk gehaald, waardoor hij niet blij is. Laura doet een koppelpoging. Anton en Linda krijgen ruzie door Judiths toedoen. Julian, Ilyas en Marwan komen op voor Demi.

Gtst spoilers dinsdag 24 november 2020Dinsdag 24 november 2020

De familie Sanders neemt definitief afscheid van Ludo en proberen zo deze roerige periode af te sluiten. JoJo vindt het spannend om te zingen op de herdenkingsdienst. Judith maakt indruk op Linda met haar mooie woorden. Richard kan geen genoeg krijgen van Billy, maar is dat ook andersom zo.

Gtst spoilers woensdag 25 november 2020Woensdag 25 november 2020

Demi durft geen aangifte te doen tegen de pesters, ze is bang voor de consequenties. Rik baalt als Shanti apart wil slapen tot de bruiloft. Linda schrikt als Anton op een datingsite zit en weet even niet goed hoe ze daar op moet reageren.

gtst spoilers donderdag 26 november 2020Donderdag 26 november 2020

Linda is bang om Anton te verliezen. Nina probeert te dealen met haar verdriet om haar vader. Daan zet zijn verlovingsring voor Nina te koop. Merel wil Demi helpen om het pesten te laten stoppen.

Vrijdag 27 november 2020

Gaat niet door i.v.m. corona

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

21 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 23 tot vrijdag 27 november 2020

 1. christine says:

  Ik vermoed als Ludo uit Meerdijk wordt geschreven Janine ook snel volgt en dan interesseert G.T.S.T. mij niet meer dan haak ik voor goed af, en nee ook niet leuk als Ludo als herinnering terugkomt. Handen af van Ludo en Janine.

 2. Marina says:

  Waarom moet er slechte tuig van de richel terug komen zoals die Billy? Dan heb ik het nog niet over die ene struisvogelhoofd van Judith. Een erritant mens en lopen stoken in goed huwelijk. Verder zijn er al paar weg. Amir had niet weg hoeven te gaan.

 3. Gtst says:

  Als ludo niet terug komt,… is goede tijden voor jullie slechte tijden, stop dan met kijken hij en Janine zijn de enige reden dat ik nog kijk….
  Dat vreselijke mens genaamd Judith mag per direct weg, wat een slecht spellend persoon… De verhaal lijn is er niet beter op geworden…

 4. Lestarie says:

  Wat jammer dat GTST eerst helemaal moet uitgeperst worden om het vervolgens nog te tonen aan het publiek!!!
  Hoe kun je “DE VADER” van de serie er nou uit schrijven??
  Weet niet of ik het nog boeiend genoeg vind om het te blijven volgen?

  • Christine says:

   Jongens Ludo komt terug hij is maar FF uit de serie geschreven omdat hij mee doet wie is de mol en ja die Judith mag er van mijn ook per direck uit het is ook een verschrikkelijk mens

 5. Jill says:

  Ben het er mee eens dat er nu niets meer aan is met die Judith zo voorspelbaar. Ik ben nu gestopt met kijken ik op het moment vind ik er niets meer aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.