Gtst spoilers van maandag 23 tot vrijdag 27 mei 2022

Gtst spoilers van maandag 23 tot vrijdag 27 mei 2022

Gtst spoilers van maandag 23 tot vrijdag 27 mei 2022 | Een week vol deals, wantrouwen en besluiten in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 23 tot vrijdag 27 mei 2022 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

GTST Spoiler van maandag 23 mei 2022Maandag 23 mei 2022

Janine wil Agaath betrappen met de hulp van Daan. Julian is op zoek naar Philippa om haar fiches terug te geven, maar zij blijkt iets anders in gedachten te hebben.

GTST Spoiler van dinsdag 24 mei 2022Dinsdag 24 mei 2022

Marwan wil voorkomen dat Julian op het verkeerde pad raakt. Wat heeft Daan voor Ludo te verbergen? Rik komt nergens aan toe wegens de nesteldrang van Shanti.

GTST Spoiler van woensdag 25 mei 2022Woensdag 25 mei 2022

Julian verzwijgt iets voor zijn gezin. Merel weet niet wat ze ervan vindt dat Lynn samen met Oriana een workshop geeft. Nina raakt verward door een voice-memo en zoekt afleiding in de voorbereiding voor de bruiloft.

GTST Spoiler van donderdag 26 mei 2022Donderdag 26 mei 2022

Nina vindt het moeilijk om achter een genomen besluit te blijven staan. Julian weet niet wat hij aan moet met de hulp die hij aangeboden krijgt. Janina krijgt een foto van twee bekenden onder ogen die veel vragen bij haar oproept.

Vrijdag 27 mei 2022

Er is geen aflevering op vrijdag 27 mei.

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

3 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 23 tot vrijdag 27 mei 2022

  1. Tess says:

    Oh nee toch. Nina duikt alweer met een kerel de koffer in. Walgelijk die verhaallijn. Hoe vaak gaat dit nog gebeuren. Verzin eens iets anders. En als Bing vreemd gaat is de wereld te klein voor dat verwende mormel. Om misselijk van te worden.

  2. Boef says:

    Hebben jullie geen andere onderwerpen?Ik vinden over het algemeen echt heel saai. En doe iets met de kleinste kinderen Die zie je niet zo veel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.