Gtst spoilers van maandag 23 tot vrijdag 27 maart

gtst spoilers maandag 23 tot vrijdag 27 maart 2020

Gtst spoilers van maandag 23 tot vrijdag 27 maart | Een week vol weerstand, kwetsende beslissingen, en een spannende ontmaskering in Meerdijk!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.Ā  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 23 tot vrijdag 27 maart vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

gtst spoilers maandag 23 tot vrijdag 27 maart 2020Maandag 23 maart 2020

Tiffy en Lucas nemen het heft in eigen hand om de weerstand tegen hun plannen te weerleggen. Puck krijgt een aanbod dat ze niet kan afslaan, maar loopt tot haar frustratie tegen haar eigen onkunde aan. Nina kwetst Daan tot op het bot en dat is flink te merken.

gtst spoilers dinsdag 24 maart 2020Dinsdag 24 maart 2020

Saskia gooit alles in de strijd om Linda te overtuigen van haar plan. Julian krijgt een geweldige kans van Bing en is daar ontzettend blij mee. Ludo bijt zich vast in het mysterie van de vervalsing, wat Valentijn op scherp zet. Henk weigert zijn goudmijntje op te geven. Lukt het Nina om Daans verzet te breken?

gtst spoilers woensdag 24 maart 2020Woensdag 25 maart 2020

De clash tussen Henk en Ludo leidt tot Valentijns ontmaskering. Amelie krijgt van alle kanten mannelijke aandacht. De beginnende vriendschap tussen Jojo en Merel staat op klappen. Amirs vrienden regelen tegen zijn zin een date voor hem, met een verrassende uitkomst.

gtst spoilers donderdag 27 maart 2020Donderdag 26 maart 2020

Puck kiest voor zichzelf, ten koste van Tiffy. Valentijn verraadt Amelie, maar werkt zichzelf hiermee nog meer in de nesten. Henk ervaart dat Ludo een tegenstander van formaat is. Anton raakt onverwacht onder de indruk van Saskia.

gtst spoilers maandag 23 maart 2020Vrijdag 27 maart 2020

Tiffy en Lucas vieren hun grote dag, maar die eindigt met een enorme schok voor Lucas. Bings besluit om de kinderen niet met Nina naar het feest te laten gaan, heeft grote gevolgen. Valentijn bespeelt Janine om de straf die hij van Ludo krijgt draaglijker te maken.

 

 

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.