GTST spoilers van maandag 23 oktober tot donderdag 26 oktober 2023

GTST spoilers van maandag 23 oktober tot donderdag 26 oktober 2023 | Een week vol schrik, twijfels en voorbereidingen  in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap. Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 16 tot donderdag 19 oktober  2023 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Maandag 23 oktober 2023

Rik maakt Mats duidelijk dat hij hem is gaan zoeken uit bezorgdheid. Ludo houdt hoop op herstel van Stefano’s dwarslaesie en bijt zich vast in alternatieve genezing. Linda wil van Bing weten of hij al iets heeft gehoord over de aanval op Luuk.

Dinsdag 24 oktober 2023

Als Kaan lucht krijgt van een aangifte, neemt hij dit over van Merel. Janine treft Manu alleen aan op straat. Henk spreekt zijn zorgen uit over Laura en twijfelt of hij Luuk zal inschakelen.

Woensdag 25 oktober 2023

Saskia en Demi zijn eindelijk terug in Meerdijk. Iemand prikt door Merels schild heen door te vragen hoe het écht met haar gaat. Ludo heeft Jonathan door als hij probeert Ludo als cliënt in te lijven, maar hij besluit het spel mee te spelen.

Donderdag 26 oktober 2023

Julian verlaat woedend het huis. Bing schroeft de beveiliging van Boks op en installeert een pasjessysteem. Merel verrast Ludo als zij het voortouw neemt om nieuwe opties te zoeken voor Stefano’s genezing.

 

 

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.