Gtst spoilers van maandag 22 tot vrijdag 26 april

Gtst spoilers van maandag 22 tot vrijdag 26 april

Gtst spoilers van maandag 22 tot vrijdag 26 april | Een week vol rellen, vluchtplannen en woede uitbarstingen in Meerdijk!

Elke dag gloednieuwe spoilers
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, dus elke dag vind je hier de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete soap. Heb je de gtst spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 22 tot vrijdag 26 april vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld.

Gtst spoilers van maandag 22 tot vrijdag 26 aprilMaandag 22 april 2019

Bing schopt een rel op het politiebureau en dat is natuurlijk niet handig. Lana probeert JoJo te porren voor haar vluchtplannen, maar helemaal soepel loopt dat nog niet. Nina raakt ongerust na een telefoontje van Aysen. Sjors begrijpt niet waar zij een woede-uitbarsting aan verdiend heeft en is er dan ook helemaal klaar mee.

Gtst aflevering 23 aprilDinsdag 23 april 2019

Daan houdt Rik nauwlettend in de gaten en treedt hard tegen hem op. Nina merkt dat Janine zich anders gedraagt dan normaal. JoJo gaat haar eigen pad volgen, ook al is Lana het daar helemaal niet mee eens. Aysen moet moeite doen om haar vriendje onder controle te houden.

GTST aflevering Woensdag 24 april 2019Woensdag 24 april 2019

Aysen neemt maatregelen na een illegale huiszoeking, want ze is razend. Als Anton niet thuis is, drijft Linda de strijd met Shanti op. Shanti laat dat niet op zich zitten en start op haar beurt een tegenactie. Ludo krijgt een lucratief aanbod, maar wil daar eerst meer van weten. Sjors is diep teleurgesteld in Amir.

janine-gtstDonderdag 25 april 2019

Linda haalt een verrassende logé in huis. Anton verwijt Lucas en Flo dat Tiffy door hun toedoen uit zijn leven is verdwenen. Janine gaat de strijd aan met Ludo. Als Ludo vermoedt dat dit is ingefluisterd door Rob, gaat hij verhaal halen.

Sjors-amir-gtstVrijdag 26 april 2019

JoJo liegt over de reden waarom ze haar broer niet onder ogen kan komen. Als Rover haar zwaar teleurstelt, neemt ze een drastisch besluit. Lucas voelt zich schuldig over het voorstel dat hij aan Flo heeft gedaan. Zoë probeert Rik op te peppen door een romantisch avondje.

 

Bekijk de gtst spoilers van vorige week hier terug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.