GTST spoilers van maandag 22 mei tot donderdag 25 mei 2023

GTST spoilers van maandag 22 mei tot donderdag 25 mei 2023

GTST spoilers van maandag 22 tot donderdag 25 mei 2023 | Een week vol emoties, verzoening en verbazing  in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap. Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 15 tot donderdag 18 mei   2023 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

GTST spoiler van maandag 22 mei 2023Maandag 22 mei 2023

Julian, Saskia, Shanti en Rik hebben de opdracht gekregen van Linda om iets in te studeren voor de bruiloft van Henk en Laura. Janine gaat het gesprek aan met Nina en geeft haar de ruimte om haar kant van het verhaal te vertellen. Of dit kan leiden tot verzoening , is nog de vraag.

GTST spoiler van dinsdag 23 mei 2023 Dinsdag 23 mei 2023

Bing en Nina raken ongerust. Shanti is verrast als ze weer een toevallige ontmoeting heeft met Mats.  Luuk is bezig met het zoeken van een nieuwe doktersassistent maar dat kan die niet alleen en heeft de hulp van Linda nodig.

GTST spoiler van woensdag 24 mei 2023Woensdag 24 mei  2023

Nina krijgt het niets te horen wat haar vader vroeger heeft uitgespookt en nu weet ze het echt zeker, het komt nooit meer goed tussen hun. Saskia krijgt van Henk een juwelenset die vroeger van haar moeder is geweest, voor haar om te dragen op de bruiloft. Stefano nodigt Merel uit om te komen eten in het landhuis.

GTST spoiler van donderdag 25 mei 2023 Donderdag 25 mei   2023

Merel verzint een smoes over de herkomst van het geld dat ze aan Saskia wilt geven. Julian is het er niet mee eens, maar hij helpt Merel toch om het verhaal wat geloofwaardiger te maken. Henk en Laura sluiten zich buiten terwijl Tom nog alleen binnen zit.

 

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

 

22 thoughts on “GTST spoilers van maandag 22 mei tot donderdag 25 mei 2023

 1. Anoniem says:

  ludo doet vriendelijk tegen stefano, maar ik denk dat hij hem keihard gaat terugpakken. en dit keer wordt stefano dus wel echt ontvoerd, door een mannetje van ludo

 2. Tess says:

  Na aflevering van dinsdag weet ik het zeker. Linda moet terug naar Anton. Vreselijk, wat moet ze toch een domme rol spelen, hier wordt je toch niet goed van.

 3. Jerry says:

  Ach, die arme Laura sterft in het harnas. Jammer.
  Hopelijk heeft Stefano het ook niet overleefd en Nina mag er van mij ook uit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.