Gtst spoilers van maandag 21 tot vrijdag 25 september 2020

GTST spoilers van maandag 21 tot vrijdag 25 september 2020

Gtst spoilers van maandag 21 tot vrijdag 25 september 2020 | Een week vol strijd, passie en hervonden liefde in Meerdijk!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.Ā  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 14Ā  tot vrijdag 18 septemberĀ vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

GTST spoilers van maandag 21 tot vrijdag 25 september 2020Maandag 21 september 2020

Ludo schakelt Richards hulp in om Valentijn te traceren en dat lijkt te werken. Linda schrikt als Anton voor slechte huisarts wordt uitgemaakt en gaat op onderzoek uit. Met Amir lijkt alles goed te gaan, maar is dat wel zo? Ilyas krijgt een kans uit duizenden, maar wat betekent dit voor zijn relatie met Jojo?

gtst spoilers dinsdag 22 september 2020Dinsdag 22 september 2020

Janine ziet hoe Ludo de controle verliest en regelt versterking, ze is het er immer niet mee eens. Nina trekt het niet om Bing te zien daten en probeert een list te verzinnen. Bing daagt haar uit. Jojo verheugt zich op de kennismaking met Ilyas’ broer, maar waarom wil Ilyas niet dat zij hem ontmoet?

gtst spoilers woensdag 23 september 2020Woensdag 23 september 2020

Nina en Bing liegen tegen Nola, maar die heeft het door. Julian regelt een zelfverdedigingsles voor Demi. Tiffy ontdekt dat Henk tegen haar liegt. Janine is gespannen als Ludo achter Valentijn aan gaat. Ludo probeert Valentijn tegen te houden, met catastrofale gevolgen.

Donderdag 24 september 2020

Iedereen schrikt van wat er gebeurd is. Nina wil LaNina officieel terug van haar vader. Tiffy struggelt met het combineren van het moederschap en haar studie. Henk daagt Laura uit en ze kan het niet laten erop in te gaan.

Vrijdag 25 september 2020

Gaat niet door i.v.m. corona

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

3 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 21 tot vrijdag 25 september 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.