Gtst spoilers van maandag 21 tot vrijdag 25 oktober

Gtst spoilers van maandag 21 tot vrijdag 25 oktober

Gtst spoilers van maandag 21 tot vrijdag 25 oktober | Een week vol hoogoplopende conflicten, ware liefde en een bevalling!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, dus elke dag vind je hier de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 21 tot vrijdag 25 oktober vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Gtst spoilers van maandag 21 tot vrijdag 25 oktoberMaandag 21 oktober 2019

Sjors komt in conflict met Amir als ze erop aanstuurt dat Bobby uit hun huis vertrekt. Lucas baalt als Tiffy thuis mag bevallen en zij dit ook graag wil. Daan helpt Puck bij een grootscheepse anti-Nina-actie. Nina neemt Janine in vertrouwen over een bedavontuurtje.

Gtst spoilers van maandag 21 tot vrijdag 25 oktoberDinsdag 22 oktober 2019

Paniek in het Paleis: Tiffy’s bevalling begint namelijk nu. Anton wil er meteen heen, maar wordt tegengehouden door een andere bewoner uit Meerdijk. Puck probeert deals te sluiten met grote modewarenhuizen. Valentijn wil dat Lana en JoJo hun negatieve filmpje offline halen.

Shanti gtst 2019Woensdag 23 oktober 2019

Daan beseft dat hij niet verder komt bij Billy, omdat ze hem behandelt als een speeltje. Daarop besluit hij dat het nu toch echt genoeg is geweest. Laura heeft niet door dat ze Shanti onzeker maakt met haar gedrag. Als Ludo op kraamvisite gaat, belandt hij in een ongemakkelijke situatie. Daar had hij toch liever nog een keer over nagedacht.

Donderdag 24 oktober 2019

Kimberly verrast JoJo door de benefietavond op te luisteren met bijzondere gasten. Lana ergert zich aan Valentijn en reageert dit af op haar huisgenoten. Bing heeft het gevoel te falen als broer en wil dit rechtzetten.

Vrijdag 25 oktober 2019

Ludo en Valentijn zijn op elkaar aangewezen en ontdooien bij een bezoek aan het Rijksmuseum. Lana is er getuige van hoe Bobby Amir weet te bespelen. Puck wil Linda voor zich gebruiken en papt met haar aan. Nina wordt het slachtoffer van slechte publiciteit.

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

2 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 21 tot vrijdag 25 oktober

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.