Gtst spoilers van maandag 21 tot vrijdag 25 maart 2022

Gtst spoilers van maandag 21 tot vrijdag 25 maart 2022

Gtst spoilers van maandag 21 tot vrijdag 25 maart 2022 | Een week vol geheimen, leuk nieuws en irritaties in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 21 maart tot vrijdag 25 maart 2022 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Gtst spoiler van maandag 21 maart 2022Maandag 21 maart 2022

Lynn komt er al snel achter dat haar nieuwe baan zwaarder is dan verwacht. Marwan is op zoek naar een doel in zijn leven, Merel denkt dat personal training echt iets voor hem is. Henk maakt zich steeds meer zorgen om Laura. Bing verzwijgt iets.

Gtst spoiler van dinsdag 22 maart 2022Dinsdag 22 maart 2022

Saskia en Julian komen steeds dichterbij in hun zoektocht naar Roman. Zullen ze hem vinden? Robin heeft het gevoel dat Daan iets te verbergen heeft. Ze doet er alles aan om de waarheid boven tafel te krijgen.

Gtst spoiler van woensdag 23 maart 2022Woensdag 23 maart 2022

Julian onthult zijn plan. Shanti deelt haar leuke nieuws met Rik, maar hij lijkt minder enthousiast dan verwacht. Marwan is bang dat zijn relatie met Merel er onder zal leiden als zij echt op kamers wil gaan wonen.

Gtst spoiler van donderdag 24 maart 2022Donderdag 24 maart 2022

Nina is onzeker en ziet hierdoor niet lekker in haar vel. Demi is verbaasd dat Steef en Abby uit elkaar zijn, maar weet direct hoe ze hen kan helpen. De politie laat niets los over Roman, tot ergernis van Julian.

Vrijdag 25 maart 2022

Er is geen aflevering op vrijdag 25 maart.

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

10 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 21 tot vrijdag 25 maart 2022

 1. Fan says:

  Demi er uit. Laura er uit. Beiden geen toegevoegde waarde. Bing ook klaar mee. Daan moet betere rol krijgen. Past niet in zijn huidige rol. Die agente is ook ruk.

 2. Fan says:

  Oja, Ludo en Janine partners in crime? Zonder tegenspelers ook slap verhaal. Goede spelers er uit…heel jammer. Anton was echt goed, ook van Nooten en moeder van Shanti…zij was de beste actrice van de hele set…zo jammer.

 3. Hans says:

  GTST kan beter stoppen wat is het slecht geworden,slappe verhaallijnen tijd voor nieuwe schrijvers anders zie ik geen toekomst meer voor GTST.

 4. Bee says:

  Het is te merken dat de mening van de kijker ee niet toe doet… Wat een aanfluiting die verhaallijn van Mare, Bing en Nina. En van die Steef en Abbey

 5. Heleen says:

  Het is idd erg jammer om als kijker van het eerste uur de oudere te zien vertrekken. Mocht het opgevuld worden door de jongere personages dan haak ik af. Iedereen mag kansen krijgen maar daar zijn de jongere series voor. En waarom perse altijd verjongen? Er is al zo weinig voor de oudere kijker en zeker geen dagelijkse soap. En inderdaad tenenkrommend zijn de nieuwste jongere aanwinsten, asjeblieft zeg, in het verleden ook al vaker gebeurd en dan verdwenen ze gelukkig weer snel. Blijf nog even hopen op betere tijden. En zeker mis ik Billy en Richard, Zorgde nog voor wat vuurwerk. Ludo en Janine helaas niet meer geloofwaardig.

 6. Miranda says:

  Wat ook nog eens speelt, is dat ze minder vaste rollen willen en meer tijdelijke. Lijkt mij niet slim, tegen de tijd dat je een personage leuk gaat vinden is het alweer weg.
  Vroeger was er op 4 ook een amerikaanse soap, met volgens mij 2 keer zoveel vaste personages. 3 Enorme families en nog wat andere karakters. Soms kon een personage een jaar bijna geen verhaal hebben, om bij te komen van alle nare dingen die ze hadden doorgemaakt. Maar dan hadden anderen wel weer een verhaallijn. Het was in ieder geval nooit saai.
  Die serie deed ook aan verjongen, maar als ze slecht acteerden of geen leuk karakter konden neerzetten, waren ze gelukkig zo weer weg. Dan werden ze ofwel eruit geschreven of gerecast. Misschien tips voor GTST?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.