Gtst spoilers van maandag 21 tot vrijdag 25 december 2020

Gtst spoilers van maandag 21 tot vrijdag 25 december 2020

Gtst spoilers van maandag 21 tot vrijdag 25 december 2020 | Een week vol gemis, verdwijningen en bijzonder gezelschap voor Ludo in Meerdijk!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 21 tot vrijdag 25 december 2020 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Gtst spoilers van maandag 21 tot vrijdag 25 december 2020Maandag 21 december 2020

Anton wil dat Linda het gedoe met Judith loslaat, maar dat lijkt haar niet zo goed te lukken. Amelie mist Amir, maar Marwan staat te popelen om zijn plek in te nemen. Tiffy pakt Daan hard aan: komt hij daardoor tot een inzicht?

Gtst spoilers dinsdag 22 december 2020Dinsdag 22 december 2020

Merel vreest dat haar zusje een eetprobleem heeft en maakt zich vreselijke zorgen. Maar is dat wel terecht? Lydia is nerveus voor een etentje met de schoonfamilie, dat blijkt niet nodig. Linda en Saskia raken ongerust als Anton verdwenen is.

Gtst spoilers woensdag 23 december 2020Woensdag 23 december 2020

Linda schakelt de politie in. Daan gaat naar zijn eerste AA-bijeenkomst. Nina wordt tegengewerkt. Billy wil Richard gebruiken, net zoals hij haar heeft gebruikt. Ludo krijgt bijzonder gezelschap.

Gtst spoilers donderdag 24 december 2020Donderdag 24 december 2020

Janine schrikt als Amelie wil dat ze schilderijen van Ludo verkoopt. Henk maakt gebruik van Lydia, en lijkt geen rekening te houden met de mensen om zich heen. Richard merkt dat Billy en Nina tegen hem samenspannen en is van plan om daar iets tegen te doen.

Vrijdag 25 december 2020

Gaat niet door i.v.m. corona

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

9 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 21 tot vrijdag 25 december 2020

  1. kimberley says:

    gtst is mijn favo tv proggramma eigenlijk moeten ze ook in t weekend hebben want ze draaien toch al verder verhuig me echt om ludo weer te zien in de serie zo ook wel leuk zijn al komt r wat meer fitty tussen bing en nina bing zit er namelijjk veel te weinig in groetjes kimberley

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.