Gtst spoilers van maandag 21 november tot donderdag 24 november 2022

Gtst spoilers van maandag 21 november tot donderdag 24 november 2022

Gtst spoilers van maandag 21 november tot donderdag 24 november 2022 | Een week vol onzekerheid, ruzie en emoties in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap. Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 21 november tot donderdag 24 november 2022 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

 Maandag 21 november 2022

Nola geniet van haar nieuwe vriendinnen en heeft het goed naar haar zin op het slaapfeestje van Chanel. Ze kan even haar bemoeienissen van haar ouders vergeten. Linda bespreekt haar onzekerheid met Luuk.

Dinsdag 22 november 2022

Daan blijft het moeilijk hebben  in het veilinghuis door Stefano. Laura zoekt afleiding in haar werk en is verrast als ze hoort tussen de ruzie van Shanti en Saskia. Ze wilt de ruzie sussen dus biedt haar hulp aan.

Woensdag 23 november 2022

Luuk gaat achter de bar van de Koning mee te helpen. Cato raakt in verwarring betreffende haar eigen liefdesleven, na dat Daan haar bedankt voor de hulp bij het zoeken naar een nieuwe liefde.

Donderdag 24 november 2022

Met Nola gaat alles goed, Ludo raakt ontroerd hiervan, Nina is aangedaan als ze haar vader zo ziet. Stefano en Daan schuiven alle problemen die ze op werk hebben voor even aan de kant en gaan langs bij Rik omdat Rik jarig is!

 

 

 

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.