Gtst spoilers van maandag 21 januari tot vrijdag 25 januari | Een week vol misleiding en verdenkingen

gtst spoilers maandag 21 januari tot 25 januari 2019

Gtst spoilers van maandag 21 januari tot vrijdag 25 januari | Een week vol misleiding en verdenkingen

Elke dag gloednieuwe spoilers
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, dus elke dag vind je hier de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete soap. Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 21 januari tot vrijdag 25 januari vind je hieronder.

Maandag 21 januari 2019

Terwijl Ludo zijn vermoedens probeert te bevestigen, verzwijgt Janine dat ze iemand anders verdenkt van de aanslagen. Ze regelt via via een bezoek aan een extra beveiligde inrichting. Wat zou ze daar te weten komen? Na een verhoor is Aysen zodanig gefrustreerd, dat ze een illegale actie onderneemt. Iets waar ze achteraf misschien nog spijt van krijgt.

Dinsdag 22 januari 2019

Sjors heeft wraakgevoelens, maar toch weet Bing haar te verrassen. Lucas ontwaakt in een situatie waar hij niets van begrijpt, maar neemt het er wel van. Mark en Janine lijken samen op te trekken tegen Ludo, totdat Marks ware plannen duidelijk worden. Dan vraagt Janine zich ineens af of ze niet beter een andere keuze had kunnen maken.

Woensdag 23 januari 2019

Anton neemt een eenzijdige levensbeslissing waar hij Linda mee in de problemen brengt. Een gestreste Laura moet in haar eentje de Koning draaiende zien te houden nu Lucas spoorloos is. Amir meldt zich bij Bing om een dagje met Max door te brengen.

Donderdag 24 januari 2019

Aysen constateert tot haar frustratie dat Daan Shanti leuk vindt. Tijd om hem een lesje te leren, en wie kan ze daar beter voor gebruiken dan Shanti zelf. Ze bedenkt een list. Rik benadert een privé detective, maar waarom eigenlijk? Zoë heeft even geen zin meer in mannen in haar leven en handelt daar dus ook naar.

Vrijdag 25 januari 2019

Janine en Ludo krijgen een shockerende videoboodschap van Lucas. Terwijl Janine in actie komt, start Ludo een plan B. Ze houden hun agenda’s voor elkaar verborgen. Tegelijkertijd wordt er een geheimzinnig pakje voor Mark bezorgd.

3 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 21 januari tot vrijdag 25 januari | Een week vol misleiding en verdenkingen

 1. Roos says:

  Hehe, GTST is eindelijk terug na jaaaaaren. Eindelijk weer die spanning en het gevoel hebben de volgende dag verder te willen kijken. De spanning wordt goed opgevoerd en opgebouwd en het is voor een kijker moeilijk te voorspellen hoe iets afloopt. Top! Nu nog meer dreigendere muziek op de achtergrond en GTST is back.
  De afleveringen moeten sowieso het gehele jaar door met een prangende vraag eindigen zonder open einde. Die kinderen en dat gezeur is voor niemand interessant.

 2. Laantje says:

  Ik vind dit zooo voorspelbaar.
  Was zo duidelijk dat die bom niet zou afgaan.
  En nu gaat het gewoon weer op de saaie toon weer verder.
  Denk dat ik ga afhaken met kijken.
  Zou eens goed zijn als er echt eens wat spannend gebeurd
  En niet zoo langdradig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.