GTST spoilers van maandag 20 tot vrijdag 24 september 2021

GTST spoilers van maandag 20 tot vrijdag 24 september 2021

Gtst spoilers van maandag 20 tot vrijdag 24 september 2021 | Een week vol angstgevoelens, vondsten en openbaringen in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 20 tot vrijdag 24 september 2021 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Maandag 20 september 2021Maandag 20 september 2021

Ludo en Janine schrikken wanneer ze in de krant lezen dat de auto van Leon is gevonden. Saskia is bang dat haar relatie met Julian te veel in een sleur terecht is gekomen. Terwijl Alex het steekwapen van Ilyas heeft gevonden, denkt Daan meer te weten over Leons einde.

Dinsdag 21 september 2021Dinsdag 21 september 2021

Shanti probeert te achterhalen wie haar vader was. JoJo heeft steeds meer moeite met de situatie van Ilyas. Janine wil graag weten wat er in het zwarte boekje staat. Zal Ludo het haar kunnen vertellen?

Woensdag 22 september 2021Woensdag 22 september 2021

JoJo is verbijsterd als Ilyas haar lijkt te herkennen. Julian wordt door Bing aan het denken gezet over zijn relatie met Saskia. Als Shanti de zoektocht wil opgeven, gaat Rik stiekem op onderzoek uit. Zal hij informatie over haar vader weten te vinden?

Donderdag 23 september 2021Donderdag 23 september 2021

Daan vindt een aanwijzing in het kanaal waar ook de auto van Leon lag. Zal hij achter de waarheid komen? Henk probeert indruk te maken op Laura en sluit zich aan bij een klaverjasclubje. Marwan bekent dat de daders het eigenlijk op hem gemunt hadden. Hoe zal JoJo hierop reageren?

Vrijdag 24 september 2021

Gaat niet door i.v.m. corona

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

4 thoughts on “GTST spoilers van maandag 20 tot vrijdag 24 september 2021

  1. Marina says:

    Op ten duur kom toch de aap uit de mouw. Alex weet de zwakke plek van Janine te vinden. Zij heeft Leon gezien in haar visioen. Richard is toe in staat alles weer terug te draaien nu Billy verdwenen is en wil het duel weer aangaan met Ludo. Hij ziet Ludo altijd als zijn concurent

  2. Marina says:

    Ik snap de reactie van Sami niet. Als Marwan bekend dat die aanslag voor hem was bedoeld dan had Sami toch met Marwan naar de politie kunnen stappen in plaats van boos te worden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.