Gtst spoilers van maandag 20 tot vrijdag 24 mei

gtst-spoilers-maandag-20-mei

Gtst spoilers van maandag 20 tot vrijdag 24 mei | Een week vol verliefdheid, babynieuws en ongekende eerlijkheid in Meerdijk!

Elke dag gloednieuwe spoilers
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, dus elke dag vind je hier de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete soap. Heb je de gtst spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 20 tot vrijdag 24 mei vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld.

gtst-spoilers-maandag-20-meiMaandag 20 mei 2019

Ludo neemt Janine eindelijk in vertrouwen over zijn plannen met Billy. Anton brengt een serenade. Billy wil dat Shanti voor zichzelf kiest, maar stuit op weerstand. Janine geeft Rob de gelegenheid om zijn kant van het verhaal te vertellen. Linda verbergt haar verliefde gevoelens en doet alsof er niets aan de hand is.

gtst-spoilers-dinsdag-21-meiDinsdag 21 mei 2019

Shanti slikt haar babynieuws in, als de situatie haar helemaal niet bevalt. JoJo is reuzeblij als Rover thuiskomt, maar is niet blij als hij er meteen vandoor wil. Billy toont aan Linda hoeveel macht zij heeft en brengt haar op deze manier onbewust op andere gedachten.

gtst spoilers Woensdag 22 mei 2019

JoJo waardeert het enorm wanneer Kimberly en Lana een anti-Rover-dag voor haar organiseren. Maar wat gezellig en leuk begint, eindigt in een ware nachtmerrie. Aysen wil van Zoë weten wat zij precies heeft zien gebeuren tussen Rik en Jet. Sjors vindt het volkomen terecht dat Amir moeite voor haar moet doen en houdt voet bij stuk.

Rick gtst 2019Donderdag 23 mei 2019

Daan geniet van de strubbelingen tussen Rik en Zoë. Zoë is ook nog eens getuige van een geheim ontmoeting tussen twee andere bewoners uit Meerdijk. JoJo maakt misbruik van haar blessure. Nina doet moeite om haar ouders bij elkaar te houden, totdat ze een bekentenis hoort.

Amir en sjors gtst 2019Vrijdag 24 mei 2019

Amir wordt overrompeld door een iets wat hij totaal niet zag aankomen. Linda doet grote moeite om Rover dicht bij zich te houden, maar slaagt daar maar half in. Rik deelt zijn nieuwe bestaan met Daan, niet wetende dat Daan daar de oorzaak ervan is. Anton kan er niet tegen dat Shanti zich blijft opdringen en hij is er eigenlijk wel klaar mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.