Gtst spoilers van maandag 20 tot vrijdag 24 april

gtst spoilers maandag 20 tot vrijdag 24 april 2020

Gtst spoilers van maandag 20 tot vrijdag 24 april | Een week vol wraak, een bittere strijd en de uitslag van de Janine in Meerdijk!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 20 tot vrijdag 24 april vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

gtst spoilers maandag 20 tot vrijdag 24 april 2020Maandag 20 maart 2020

Janine krijgt de uitslag: is ze schoon of niet? Linda doet een ontdekking waarmee ze Saskia in het nauw brengt. Komt het √ľberhaupt nog goed tussen Henk en Saskia? En Bing zit in zijn maag met een eerdere beslissing die hij heeft gemaakt.

gtst spoilers dinsdag 21 april 2020Dinsdag 21 maart 2020

Saskia wordt gedwongen haar geheim op te biechten aan Anton en anticipeert op haar ontslag. Bing pakt Daan genadeloos hard aan, maar Daan bijt fel terug. Lucas moet back to basic als hij een tiny house betrekt. Janine worstelt met de uitslag van de scan en weet het nog geen plek te geven, daarbij zoekt ze steun bij haar omgeving.

gtst spoilers woensdag 22 april 2020Woensdag 22 april 2020

Ludo’s concurrent zint op wraak. Lucas wordt helemaal gek in het ‘tiny house’. Linda neemt de verwonding van Lucas ten onrechte niet serieus. Janine wordt furieus op Nina en Bing als zij blijven vechten, ze heeft tenslotte wel wat anders aan haar hoofd.

gtst spoilers donderdag 23 april 2020Donderdag 23 april 2020

Janine voelt zich onbegrepen. Shanti raakt door de ruzi√ęnde buurkinderen vertwijfeld of ze wel moeder wil worden. Lucas heeft behoefte aan een nieuwe uitdaging. Valentijn laat zich steeds meer in met het concurrerende kamp, maar kan hij de gevolgen daarvan wel overzien?

Vrijdag 24 april 2020

Afgelast ivm coronavirus. De vrijdag afleveringen van Goede Tijden Slechte Tijden worden de aankomende periode naar de maandag verschoven.

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

8 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 20 tot vrijdag 24 april

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.