GTST spoilers van maandag 20 tot donderdag 23 maart 2023

GTST spoilers van maandag 20 tot donderdag 23 maart 2023

GTST spoilers van maandag 20 tot donderdag 23 maart 2023 | Een week vol verdriet, schrik en spanning in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap. Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 13 tot donderdag 16 maart  2023 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

gtst spoiler van maandag 20 maart 2023Maandag 20 maart  2023

Rik weet niet zo goed hoe hij moet reageren als Stefano zijn buurmeisje Merel uitnodigt voor een samenzijn. Henk en Laura hakken eindelijk de knopen door met betrekking tot de invulling van hun bruiloft. Demi voelt zich zowel schuldig als opgelucht.

gtst spoiler van dinsdag 21 maart 2023Dinsdag 21 maart 2023

Shanti en Rik schrikken als ze er achter komen dat De Koning ondanks alle afspraken tóch verandert. Janine wil graag naar Nola’s voorstelling en probeert Bing over te halen.  Ludo zorgt ervoor dat Stefano zakelijk geen voet aan de grond meer krijgt.

gtst spoiler van woensdag 22 maart 2023Woensdag 22 maart  2023

Bing vreest voor Stanley’s gezondheid en vraagt bij Luuk en Linda inzage in het medisch dossier van zijn vader. Jonathan heeft nog steeds een lastige relatie met Henk, maar zijn band met neef Steef wordt hechter.

gtst spoiler van donderdag 24 maart 2023Donderdag 23 maart  2023

Nola is door het dolle heen als haar lievelingsartiest Maxime optreed in de talkshow van Janine, maar van Nina mag ze er niet bij zijn. Stefano speelt open kaart met Rik en vertelt hen over zijn recente misstappen.

 

 

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

 

2 thoughts on “GTST spoilers van maandag 20 tot donderdag 23 maart 2023

  1. Marina says:

    Het word echt de kat en muisspel tussen Stefano en Ludo, en ook bij Luuk en Linda. De verhaallijn ziet er wisselvalliger uit. En er veranderen wel wat dingen. Voor de rest hoop ik dat Stanley net zo goed op kan knappen als Bing, zijn zoon.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.