Gtst spoilers van maandag 2 tot vrijdag 6 september

gtst spoilers maandag 2 tot vrijdag 6 september

Gtst spoilers van maandag 2 tot vrijdag 6 september | Een week vol leugens, bedrog en onverwachte wendingen in Meerdijk!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, dus elke dag vind je hier de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap. Heb je de laatste gtst spoilers van vorige seizoen nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 2 tot vrijdag 6 september vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Anton gtst 2019Maandag 2 september 2019

Billy en Ludo moeten samenwerken, maar kunnen dit niet. Valentijn is blut. Hij hij wil niet dat iemand dit weet. Carmen denkt dat ze Rob een plezier doet, maar in zijn ogen brengt ze hun plan in gevaar. Als Ludo zijn huis laat scannen, vindt zijn beveiliger inderdaad iets.

Jojo gtstDinsdag 3 september 2019

Carmen weet ervoor te zorgen dat ze als vip wordt behandeld in CS. Anton vindt dat Janine Ludo niet zomaar zijn gang moet laten gaan, maar Janine is er klaar mee. Linda gaat heel ver om Anton zijn baan terug te bezorgen.

gtst spoilers 2019Woensdag 4 september 2019

Rob moet tot het uiterste gaan om Carmen binnenboord te houden. Kimberly vraagt hulp aan Rover als de bodyshamer weer toeslaat. Nina is ziek en heeft verzorging nodig, maar alleen Daan is beschikbaar.

personeelsstaking gtstDonderdag 5 september 2019

Anton doet een grote ontdekking over Tiffy. Rik krijgt te maken met een personeelsstaking. Ook al vindt hij van niet, hij is daar zelf de oorzaak van. Daan wil eerst niet ingaan op een flirt, totdat hij ontdekt wie er achter hem aan zit.

Shanti gtst 2019Vrijdag 6 september 2019

Sjors schrikt als ze ontdekt hoe slecht Amir eraan toe is. Er zijn meerdere dingen die Tiffy moet opbiechten aan Anton. Carmen verstoort een date van Rob. Shanti heeft een feestelijke verrassing voor haar moeder.

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

One thought on “Gtst spoilers van maandag 2 tot vrijdag 6 september

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.