Gtst spoilers van maandag 2 tot vrijdag 6 december

Gtst spoilers van maandag 2 tot vrijdag 6 december

Gtst spoilers van maandag 2 tot vrijdag 6 december | Een week vol verliefde gevoelens, pittige discussies en een inbraak in Meerdijk!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 2 tot vrijdag 6 november vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Janine-uit-gtst-2019Maandag 2 december 2019

Shanti is er helemaal klaar mee als Nina haar goedgelovigheid misbruikt. Janine wil van Ludo weten wat hij nog voor haar voelt, zodat ze weet waar ze staan. Linda zint op een manier om Anton terug te pakken. Lana verbergt voor Sjors en Amir dat ze geheim contact heeft met Bobby.

Amir-uit-gtstDinsdag 3 december 2019

Puck kan Daan niet uit haar gedachten krijgen en heeft een idee om hem terug te krijgen. Daan is echter met hele andere zaakjes bezig en zit niet bepaalt op haar te wachten. Amir hoort Lana uit over een inbraak in CS. Billy probeert Shanti in te laten stemmen met de verbouwingsplannen.

Woensdag 4 december 2019

Shanti is bloednerveus voor haar afspraakje. Net als Rik op pad wil gaan naar zijn date, krijgt hij een verzoek dat hij niet kan weigeren. Billy moet een beslissing nemen over Daan, maar ze wil Shanti’s vertrouwen niet verliezen. Janine wil superfit worden.

Donderdag 5 december 2019

Valentijn vraagt Nina om hulp, maar Bing vindt dat hij zijn problemen met Ludo zelf moet oplossen. Daan reageert zijn frustratie af op Puck. Eva pleit ervoor dat Janine iets minder strikt met haar ziekte omgaat. Tiffy krijgt een bekentenis te horen.

Vrijdag 6 december 2019

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

9 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 2 tot vrijdag 6 december

  1. Was ooit een trouwe fan says:

    Ik haak ook af,, Heb vanaf aflevering 1 geen enkele gemist . Maar nu ben ik er wel klaar mee,, het is niks meer aan ,, lijkt wel een puber serie geworden..
    Bedankt voor de mooie jaren maar nu haak ik af ,,,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.