GTST spoilers van maandag 2 oktober tot donderdag 5 oktober 2023

GTST spoilers van maandag 2 oktober tot donderdag 5 oktober 2023 | Een week vol schrik, twijfels en voorbereidingen  in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap. Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 2 tot donderdag 5 oktober  2023 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Maandag 2 oktober 2023

Rik probeert Mats voor zich te winnen, maar zijn gedrag zorgt ongemerkt voor meer wantrouwen. Ludo is verbaasd als Merel opbiecht waarom ze ineens afwezig was. Het nieuws van Henk en Jonathan schokt Laura.

GTST spoiler van dinsdag 30 mei 2023Dinsdag 3 oktober 2023

Merel heeft een probleem als rechercheur Alex de Boer ontdekt dat ze informatie uit politiedossiers met derden heeft gedeeld. Bing probeert met Monica te praten maar dat loopt vreselijk uit de hand. Henk is Jonathan beu.

GTST spoiler van donderdag 1 juni 2023Woensdag 4 oktober 2023

Elisa wil Merel van haar rijangst afhelpen, maar daar is ook de hulp van Julian bij nodig. Stefano voelt zich weer nuttig als Linda hem om advies vraagt over de oplichting. Nina schrikt van de ruzie tussen Bing en Monica.

Donderdag 5 oktober 2023

Laura wil Julian overtuigen milder te zijn richting Margriet en Jonathan. Volgens Luuk en Janine onderdrukt ze haar eigen woede en daar hebben ze een plan voor. Bing moet meewerken aan een politieonderzoek.

 

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

 

One thought on “GTST spoilers van maandag 2 oktober tot donderdag 5 oktober 2023

  1. AMMERZODEN AMSTERDAM AMSTERDAM says:

    MmnnnnnnnnnnnAa MmmmmmmjmmmAMmmmmmmmmAmmmmmjMmmmmmmmAMmmmmmmjmmmAMmmmmmmmmAmmmmmAMmmmmmmjmmmAMmmmmmmmmAMmmmmmmjmmmAMmmmmmmmmAMmmmmmmjmmmAMmmmmmmmmAAmmmmmmmmmmmmmmAMmmmmmmjmmmAMmmmmmmmmAMmmmmmmjmmmAMmmmmmmmmAMmmmmmmmmmmmmAMmmmmmmjmmmAMmmmmmmmmAMmmmmmmjmmmAMmmmmmmmmAMmmmmmmjmmmAMmmmmmmmmAMmmmmmmjmmmAMmmmmmmmmA

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.