Gtst spoilers van maandag 2 januari tot donderdag 5 januari 2023

Gtst spoilers van maandag 2 januari tot donderdag 5 januari 2023

Gtst spoilers van maandag 2 januari tot donderdag 5 januari 2023 | Een week vol advies, schrik en spanning in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap. Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 2 januari tot donderdag 5 januari 2023 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Maandag 2 januari 2023

De kinderopvang wordt Demi te veel, ze heeft te weinig tijd om haar huiswerk af te kunnen maken. Dit verbergt ze voor haar familie. Janine wil dat Ludo zo snel mogelijk een afspraak maakt met Ellis.

Dinsdag 3 januari 2023

Nina wil geen therapie voor Nola, Nina volgt Luuk’s andere advies graag op. Walid bekijkt de Buurtsuper kritisch, ook wil hij de boekhouding inzien. Marwan schrikt hiervan.

Woensdag 4 januari 2023

Linda ziet Mathilde als gevaar, maar hoe komt ze van haar af? Laura probeert haar om te praten. Rik en Shanti hebben een liefhebbend gesprek over Jasmijn.

Donderdag 5 januari 2023

Luuk wil dat Nola leuke dingen gaat doen, waaronder paardrijden. Maar gaat dit wel goed?  Merel komt tussen Marwan en Walid in te staan.

 

 

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

 

4 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 2 januari tot donderdag 5 januari 2023

 1. Pleun says:

  Voor de ongeduldige fans ( ben er zelf ook een)
  Nieuwe spoilers oleee💃🏻
  Maandag 9 januari
  Marwan krijgt een verwijt, maar blijft bij zijn besluit om te kappen met de Buurtsuper. Bing wil Nina dwingen tot een plan van aanpak wat betreft de angst van Nola.

  Dinsdag 10 januari
  Stefano stelt voor om vanavond te koken voor Ludo, maar wat is hij echt van plan? Nola raakt in paniek en wil opgehaald worden. Henk wil de vaste lasten delen met Laura, maar schrikt van het bedrag.

  Woensdag 11 januari
  Saskia laat Demi en Steef een beroepskeuzetest doen als zij twijfelen over hun studie. Marwan feest en drinkt. Merel voorkomt dat hij ruzie krijgt en probeert hem over te halen naar huis te gaan.

  Donderdag 12 januari
  Saskia regelt dat Demi op snuffelstage kan in de dokterspraktijk. Demi probeert zich er dapper doorheen te slaan. Henk is verbaasd als Laura het gevoel heeft dat ze bekeken worden.

 2. Tess says:

  Wat is dat toch een verwend, arrogant nest die Nola. Precies haar moeder. Nodig een schop onder haar kont moet ze krijgen. Ik hoop dat Linda snel terug gaat naar Anton. Zo’n misselijke, domme gans.

 3. 121r1w22 121r1w22 says:

  MMMMMMMMMMMMAAMAMAMMQQMQMQKQ QMQMMMMMMQMMMMQMQMMQ Q,Q,MMAMMAMAMAAMMAMAAMAMAMMQMQMQQQMQMQMKAMAMAMQMMQQKKQQQ,QK QMMQMQMQQMMQMQMQQMMQMMQMQMMQMQMQMQMQQMQMQMQMQMQMMQQM MQMMQMQMQQMQMQMQMQMQMMQMQMMQMQMQQMQMQMQMQMMQQMQM MQMQMMQMQQMMQMQQMQMQQMQMMQ

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.