Gtst spoilers van maandag 19 tot vrijdag 23 oktober 2020

Gtst spoilers van maandag 19 tot vrijdag 23 oktober 2020

Gtst spoilers van maandag 19 tot vrijdag 23 oktober 2020 | Een week met een huwelijksaanzoek en grote spanningen tussen Nina, Bing en Daan in Meerdijk!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 12 tot vrijdag 16 oktober 2020 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Gtst spoilers van maandag 19 tot vrijdag 23 oktober 2020Maandag 19 oktober 2020

Nina schrikt als Bing zijn mond voorbij praat en dat zit haar niet lekker. Bing zet zijn vraagtekens bij de liefde tussen Nina en Daan. Judith heeft woningnood en hoopt bij Linda terecht te kunnen, maar dat blijkt toch iets ingewikkelder. Amelie voelt zich schuldig, terwijl Janine een grote actie op touw zet.

Dinsdag 20 oktober 2020

Rik verrast Shanti met een spectaculair huwelijksaanzoek, zonder dat zij dat vooraf had verwacht. Ilyas doet tegenover zijn vader alsof Jojo een vreemde is. Henk brengt Laura in gevaar en daar schrikken ze van. De spanningen tussen Nina, Bing en Daan komen tot uitbarsting, hoe loopt dit af?

Woensdag 21 oktober 2020

Heel Meerdijk is in shock door wat er tijdens het huwelijksaanzoek is gebeurd. Daan probeert te redden wat er te redden valt, maar dat blijkt knap lastig te zijn. Richard probeert via Leon l’Absence te kopen. Janine chanteert Amelie om zo van Richard af te komen.

Donderdag 22 oktober 2020

Jojo heeft Ilyas nodig in deze moeilijke tijd. Daan krijgt met een ontzettend groot verlies te maken. Judith valt door de mand. Janine zet samen met Amelie haar masterplan in werking.

 

Vrijdag 23 oktober 2020

Gaat niet door i.v.m. corona

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

7 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 19 tot vrijdag 23 oktober 2020

  1. Nina says:

    Ik heb videoland dus ik kan altijd vooruitkijken. Bij donderdag zie ik dat Daan met een groot verlies te maken krijgt.. Ik ben echt bang dat hierdoor mn favoriete acteur uit de serie gaat! Ik kan niet wachten tot vrijdag!!!! 🙁

  2. Ingrid says:

    Ik hoop ook dat Ludo terug komt, hij zal misschien een andere klus hebben, of hij is getroffen door Corona. Dat laatste hoop ik niet voor hem. Maar er is niemand die er bij stilstaat dat hij bewusteloos in het water ligt, dus verdrinken kan zijn.

  3. Oma lies says:

    Het is intreurig, dat bing , weer een vrouw helemaal kapot maakt, ik kan daan zijn reactie wel begrijpen, hij had beter eerst tot 10 kunnen tellen, maar hij gaat op zijn knieen met een gouden ring, en dan hoort hij ook nog dat ze een kindje ktijgt van hem, grrrrrr.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.