Gtst spoilers van maandag 19 tot donderdag 22 september 2022

Gtst spoilers van maandag 19 tot donderdag 22 september 2022

Gtst spoilers van maandag 19 tot donderdag 22 september 2022 | Een week vol irritatie, twijfel en rechtzaken in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 19 tot donderdag 22 september 2022 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

GTST spoiler van maandag 19 september 2022Maandag 19 september 2022

Stefano toont zich kwetsbaar. Bing en Nina vinden het moeilijk om Nola los te laten. Daan raakt geïrriteerd als Cato zich met zijn marketingplan bemoeit en zet alles op alle som Ludo enthousiast te maken. Rik doet een poging om Shanti te overtuigen om een zaak tegen Agaath aan te spannen.

GTST spoiler van dinsdag 20 september 2022Dinsdag 20 september 2022

Lynn werkt zich een slag in de rondte, maar maakt hierdoor fouten. Linda voelt de druk toenemen om terug te komen naar Bonaire. Janine moedigt Ludo aan om zelf een maaltijd te maken. Luuk geeft Henk advies over Parkinson. Julian wil niet dat zijn familie bij de rechtszaak aanwezig is.

GTST spoiler van woensdag 21 september 2022Woensdag 21 september 2022

Rik zet Shanti onder druk om te getuigen tegen Agaath. De rechter doet uitspraak over Julians betrokkenheid bij de diamanthandel. Merel is er niet zeker van of ze over haar vaders strafzaak moet zwijgen bij de politieacademie.

GTST spoiler van donderdag 22 september 2022Donderdag 22 september 2022

Linda twijfelt: wil ze nou wel of niet terug naar Bonaire? Door de tweestrijd voelt ze zich schuldig. Daan vind het lastig om Ludo niet te vertellen dat hij Stefano en de situatie rondom Cato niet vertrouwt.

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

3 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 19 tot donderdag 22 september 2022

 1. Lambert schoenmakers says:

  Vindt het een goede serrie kijk al vanaf het begin 30 jaar geleden ongeveer in die tijd heel wat gebeurd ben een trouwe kijker denk dat het er wel meer zijn nu dat Stefano er weer inzit wordt de verhaallijn weer spannender ben benieuwd hoe dit weer zal gaan aflopen laura is volgens mij de langst lopende acteur die er vanaf het begin al inzit samen met ludo en jankind toppie de verhaallijn zit goed in elkaar

  • Fred says:

   Door die 30 jaar heen is het wel vlakker geworden, het is steeds meer een soap gericht op de maatschappij geworden, en ja ik kijk ook vanaf het begin, en ik kijk ook met veel plezier er naar.

 2. Marina Houmes lobelle says:

  Ik vind de rechter maar een zakkenwasser. Als hij Julian straft om de diamanten smokkel dan trekt hij ook de gezin in de problemen. Ik hoop dat Merel het goed kan praten voor zijn vader. Bovendien heeft Julian ook nog een kleinzoon van 1 jaar die moet opgroeien in het gezin. Phillipa hoort gestraft te worden in plaats van Julian. Ik vind het puur onrecht. Ook de rechter maakt fouten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.