Gtst spoilers van maandag 18 tot vrijdag 22 oktober 2021

Gtst spoilers van maandag 18 tot vrijdag 22 oktober 2021

Gtst spoilers van maandag 18 tot vrijdag 22 oktober 2021 | Een week vol irritaties, gedurfde adviezen en een zoektocht in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 18 tot vrijdag 22 oktober 2021 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

GTST spoiler van maandag 18 oktoberMaandag 18 oktober 2021

Ludo is geïrriteerd als Dorien een mediacampagne start om Leon te vinden. Daan zet zijn zoektocht naar Billy stiekem voort. Saskia krijgt een privéles boksen van Roman.

GTST spoiler van dinsdag 19 oktoberDinsdag 19 oktober 2021

Daan krijgt handige informatie van Dorien, maar Ludo is niet zeker of Daans plan wel gaat werken. Shanti adviseert Saskia om afstand te houden van Roman.

GTST spoiler van woensdag 20 oktoberWoensdag 20 oktober 2021

Henk organiseert een Bingo avond in De Koning. Demi heeft niet door dat Marwan haar zus leuk vindt. Ludo zet Daan onder druk. Zal Daan Shanti inzetten om Billy te vinden?

GTST spoiler van donderdag 21 oktoberDonderdag 21 oktober 2021

Daan probeert Ludo’s chantage in zijn eigen voordeel te keren en stelt harde eisen. Bing heeft een nieuwe selectietraining voor Manu geregeld. Shanti twijfelt of ze het wel slim is om contact met Billy te zoeken.

Vrijdag 22 oktober 2021

Gaat niet door i.v.m. corona

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

One thought on “Gtst spoilers van maandag 18 tot vrijdag 22 oktober 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.