Gtst spoilers van maandag 18 tot vrijdag 22 november

Gtst spoilers van maandag 18 tot vrijdag 22 november

Gtst spoilers van maandag 18 tot vrijdag 22 november | Een week vol pech, onbedoelde hulp en verliefde gevoelens!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, dus elke dag vind je hier de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 18 tot vrijdag 22 november vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

gtst spoilers Maandag 18 november 2019Maandag 18 november 2019

Lucas heeft een ziekenhuisfobie, dus staat Nina er helemaal alleen voor. Janine ontmoet een lotgenoot waarvan ze niet veel begrijpt, maar waar ze wel veel mee gemeen heeft. Anton heeft zwijgplicht, maar Ludo zet hem onder druk. Bobby maakt het alleen maar erger voor zichzelf als hij agressief wordt.

gtst spoilers Dinsdag 19 november 2019

Een pechdag voor Puck: zowel zakelijk als privé zit het enorm tegen. Tiffy neemt Janine in vertrouwen over een fout van Lucas. Nina heeft het fijn met Bing en dat verwart haar, aangezien ze soms nog steeds last heeft van andere gevoelens. Laura probeert Janine te beschermen, maar Janine wil daar niets van weten en neemt haar hulp niet aan.

gtst spoilers woensdag 20 november 2019Woensdag 20 november 2019

Linda hoopt dat Rover en Kimberly hun reisplannen uitstellen. Om wat zekerder te zijn, praat ze op Kimberly in. Nina wordt boos op Daan als hij geen geduld voor haar kan opbrengen. Ze lucht haar hart bij Shanti. Rik krijgt een schokkend  geheim van Daan te horen en zijn reactie is dan ook niet vreemd.

gtst spoilers Donderdag 21 november 2019Donderdag 21 november 2019

Shanti wordt door Rik uitgedaagd. Billy schiet haar dochter te hulp als het in de keuken allemaal niet zo vlot gaat. Lana vraagt Bobby op date, dan komt ze erachter dat hij tegen haar gelogen heeft. Rover gaat een strijd aan met zijn moeder.

gtst spoilers 2019Vrijdag 22 november 2019

Lucas neemt zich voor om zijn moeder nu écht bij te staan in het ziekenhuis. Shanti geniet van haar date, totdat de romantiek gruwelijk verstoord wordt. Billy en Laura brullen mee met smartlappen en hebben de grootste lol.

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

2 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 18 tot vrijdag 22 november

  1. Mmc meinema says:

    GTST moet blijven.ik kijk het al van af de ale eerste af levering.en ik ben ven er van .het woord juist spanent.eleke keer.. waar om .zou GTST van de huis gaan . alleen maar om dat even minder kijkers heeft.en wat lager seivers nu heeft.daar vind ik geen reden voor.om de bekende sirie te be eigen.afz Mirjam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.