Gtst spoilers van maandag 18 tot vrijdag 22 mei

Gtst spoilers van maandag 18 tot vrijdag 22 mei

Gtst spoilers van maandag 18 tot vrijdag 22 mei | Een week vol grote keuzes, geheime plannen en Shanti die overtijd is in Meerdijk!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 18  tot vrijdag 22 mei vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Gtst spoilers van maandag 18 tot vrijdag 22 meiMaandag 18 mei 2020

Jojo, Merel en Demi zetten Dolly in om de vermiste kinderen te vinden. Nina, Bing en Amir vinden elkaar in hun angst dat hun kinderen nooit meer terugkomen. Steef baalt als hij voetbal moet kijken met Shanti. Linda moet studeren, maar kan ze Anton weerstaan?

gtst spoilers dinsdag 19 mei 2020Dinsdag 19 mei 2020

Merel, Steef en Demi bedenken een list om opa terug in huis te krijgen en dat lijkt te werken. Amir accepteert het niet als Anton Linda boven hem verkiest. Valentijn denkt Amelie te slim af te zijn. Shanti is overtijd; is ze dan toch eindelijk zwanger?

gtst spoilers woensdag 20 mei 2020Woensdag 20 mei 2020

Henk wil bij Laura wonen. Jojo probeert Ilyas voor zich te winnen. Tiffy en Lucas zoeken een nieuwe huisgenoot, maar het gaat mis bij de eerste ontmoeting. Nina maakt grote keuzes waarmee ze zowel Daan als Bing overrompelt.

gtst spoilers donderdag 21 mei 2020 (1)Donderdag 21 mei 2020

Merel is geschokt als ze ontdekt waarom Demi niet naar school wil. Nina en Bing lijken tot een wapenstilstand te komen. Daan krijgt zijn droombaan aangeboden, maar dit betekent dat hij zou moeten verhuizen. Waarom slaat Henk Tiffy in haar gezicht?

Vrijdag 22 mei 2020

Afgelast ivm coronavirus. De vrijdag afleveringen van Goede Tijden Slechte Tijden worden de aankomende periode naar de maandag verschoven.

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

3 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 18 tot vrijdag 22 mei

 1. Jip says:

  De aankomende cliffhanger gaat helemaal nergens over. Wat is er toch met de schrijvers gebeurd. De laatste aflevering zou spannend moeten zijn, dat is het dus helemaal niet. . Tijd om te stoppen met !

  • Richard says:

   @Jip

   Er is sprake van overmacht. De opnames van GTST moesten vanwege COVID-19 eerder stoppen. Er wordt gewerkt aan een nieuw GTST format, maar deze is pas na de zomervakantie beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.