Gtst spoilers van maandag 18 tot vrijdag 22 maart

Gtst spoilers van maandag 18 tot vrijdag 22 maart

Gtst spoilers van maandag 18 tot vrijdag 22 maart | Een week vol schokkend nieuws en leuke verassingen in Meerdijk!

Elke dag gloednieuwe spoilers
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, dus elke dag vind je hier de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete soap. Heb je de gtst spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 18 tot vrijdag 22 maart vind je hieronder.

Gtst spoilers van maandag 18 tot vrijdag 22 maartMaandag 18 maart 2019

Rob heeft Linda door als zij op slinkse wijze alleen met hem wil zijn. Anton en Shanti dagen elkaar uit om een leuke avond te hebben. Janine raakt in de war van de waanbeelden in haar hoofd. Ludo spreekt Anton aan op zijn gedrag.

Rick-gtst-verdrietDinsdag 19 maart 2019

Daan moet een van zijn grote angsten onder ogen komen. Als Aysen denkt een leuke verrassing voor Daan te hebben, wordt ze zelf verrast. Laura krijgt een telefoontje uit Canada en moet met schokkend nieuws naar Rik.

gtst spoilersWoensdag 20 maart 2019

Nina is het totaal niet eens met een besluit van Sjors en uiteraard laat ze dat weten. Lana probeert JoJo ervan te overtuigen dat zij een goed plan heeft om aan geld te komen, maar of dat nu echt een goed idee is. Lucas en Flo zoeken verder naar een wensmoeder. Flo heeft zijn vragenlijst goed voorbereid.

Donderdag 21 maart 2019Donderdag 21 maart 2019

Laura heeft een gigantisch geheim en dat drukt op haar geweten. JoJo raakt in paniek als ze haar bankrekening checkt. Lana is er klaar mee dat haar moeder haar constant in de gaten houdt. Daan bedenkt een oplossing voor Louise.

Shanti-en-Anton-gtstVrijdag 22 maart 2019

Shanti doorziet het als Anton smoes op smoes stapelt. Ze weet hem te shockeren. Linda heeft een nieuwe reden om bij Rob op de stoep te staan. Lucas roept de hulp in van Nina, omdat hij en Flo maar niet op een lijn kunnen komen.

2 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 18 tot vrijdag 22 maart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.