GTST spoilers van maandag 18 tot vrijdag 22 januari 2021

Gtst spoilers van maandag 18 tot vrijdag 22 januari 2020

Gtst spoilers van maandag 18 tot vrijdag 22 januari 2021 | Een week vol verhuisplannen, bedrog en een ontvangen boodschap van Ludo in Meerdijk!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 18 tot vrijdag 22 januari 2021 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Gtst spoilers van maandag 18 tot vrijdag 22 januari 2020Maandag 18 januari 2021

Demi’s bekentenis schokt zowel Julian en Saskia, als Marwan. Demi heeft steun aan haar opa. Laura erkent dat ze Henk leuk vindt, maar weigert er iets mee te doen. Nina probeert Billy uit de tent te lokken. Amelie geeft toe aan Richards dreigementen.

Gtst spoilers dinsdag 19 januari 2021Dinsdag 19 januari 2021

Marwan wil terug naar Marokko en dat blijkt uit alles wat hij doet. Demi voelt zich schuldig over wat ze heeft gedaan. Billy en Richard voeren de druk op, maar dat blijkt een averechts effect te hebben. JoJo hoopt dat Ilyas haar nog een kans wil geven, al lijkt die kans klein.

Gtst spoilers woensdag 20 januari 2021Woensdag 20 januari 2021

Janine gelooft het niet als iemand claimt een boodschap van Ludo te hebben gevonden. Ludo leeft op zijn laatste reserves. Shanti kan tijdens haar date met Rik alleen maar aan Louise denken. Marwan vertelt Julian zijn kant van het verhaal. Durft Demi eerlijk te zijn?

Gtst spoilers donderdag 21 januari 2021Donderdag 21 januari 2021

Deze GTST spoiler verschijnt zo snel mogelijk!

Vrijdag 22 januari 2020

Gaat niet door i.v.m. corona

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

21 thoughts on “GTST spoilers van maandag 18 tot vrijdag 22 januari 2021

 1. Huber says:

  Het wordt tijd dat Ludo terugkeert in Meerdijk alles wordt echt langdradig en spanningloos en die Demi daar wordt je ook kregel van wat een zeurend verhaal zonder inhoud ook Jojo ben ik al beu met haar krolse gedrag ,maak er weer eens een echte verhaallijn in ik vind het steeds minder vinden .

 2. Marco says:

  GTST heeft niet veel geleerd van haar slechtere tijden. De verhaallijn is erg slaapverwekkend. Meer tempo zal het naast meer spanning ook meer kjjkers opleveren.
  Neem een voorbeeld aan het vroegere Santa Barbara.

 3. Peggy Scholte says:

  Het was erg spannend maar dat wordt nu minder en Ludo moet inderdaad een keer gevonden worden want anders wordt het erg saai. Je kan nu een paar weken niet kijken en dan ben je nog bij. Doe er iets aan.
  Groetjes Peggy

 4. Jeanneke says:

  Waarom moet altijd alles zo lang duren??? Ook als er een nieuwe in de serie komt heeft altijd problemen waarom niet een persoon die de serie leuk maakt.Ik krijg er gewoon stres van.

 5. Lanett says:

  Tegenwoordig wordt je door je omgeving uit gelachen als men merkt dat je nog naar dit suffig gedoe kijkt.
  Om je inderdaad dood te schamen je nog tenenkrommend bezig te houden met die soap die allang niet meer is wat het was geweest. .
  De schrijvers mogen zichzelf nu eens zelfs eruit schrijven en haal Lucas in godsnaam terug, pure treiterij om die jongen er weer uit te halen.

 6. Marina says:

  Ludo is geen Robinson Cruzo. En Janine zou toch moeten geloven dat Ludo nog leeft. De raaf heeft niet zomaar de boodschap gegeven. Het is wel een slim dier. Ludo heeft de Raaf kennelijk afgericht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.