Gtst spoilers van maandag 18 tot vrijdag 22 februari

Gtst spoilers van maandag 18 tot vrijdag 22 februari

Gtst spoilers van maandag 18 tot vrijdag 22 februari | Een week vol misverstanden en onaangename verassingen!

Elke dag gloednieuwe spoilers
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, dus elke dag vind je hier de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete soap. Heb je de gtst spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 18 tot vrijdag 22 februari vind je hieronder.

Gtst spoilers van maandag 18 tot vrijdag 22 februariMaandag 18 februari 2019

Anton heeft het ene misverstand nog niet achter zich gelaten of hij belandt alweer in het volgende. Als er weer iemand bij hem intrekt, vindt Rik het nodig om huisregels op te stellen. Hij wil namelijk niet nog een keer tegen dezelfde problemen aan lopen. Ook heeft Aysen het leuk met Daan, maar toch is ze huiverig om hem te veel toe te laten.

Dinsdag 19 febrauri 2019

Lucas en Flo hebben overweldigend nieuws voor Janine, ze kunnen niet wachten om het te melden. Lana heeft een plan om met Q mee te gaan naar New York. Er is echter één obstakel: haar moeder, die ziet het namelijk liever niet. Tiffy ontdekt een enorme vergissing van Anton. Kimberly is op zoek naar een serieus vriendje.

Woensdag 20 februari 2019

Anton klopt bij Ludo aan voor juridische hulp. Lana grijpt het ceremoniemeesterschap aan om haar moeder te tonen hoe zelfstandig ze is. Bing, Rik en Amir maken er een mannenmiddag van en die loopt flink uit de hand. Aysen baalt als Daan door haar afwijzing heen prikt.

Donderdag 21 februari 2019

Er wordt druk op Nina gelegd om een modeongeluk op te lossen. Rik heeft zijn kleinzoon op bezoek en dat gaat mis. Linda en Anton hebben ieder zo hun gedachten als ze relatietherapie krijgen aangeraden. Sjors heeft een passende straf voor Amir.

Vrijdag 22 februari 2019

Daan heeft een geheime ontmoeting op een afgesproken locatie, alleen of dat nu handig is. Nina twijfelt, terecht, als Lucas zichzelf als kinderoppas van Max opwerpt. Kimberly baalt dat ze alleen reacties krijgt van macho’s en dubieuze types en vraagt iemand om raadt. Tiffy gaat met een klasje het park in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.