GTST spoilers van maandag 18 september tot donderdag 21 September 2023

GTST spoilers van maandag 18 september tot donderdag 21 September 2023 | Een week vol schrik, twijfels en voorbereidingen  in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap. Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 11 tot donderdag 14 september  2023 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

GTST spoilers van maandag 11 september tot donderdag 14 September 2023Maandag 18 september 2023

Steef heeft een goede binnenkomer bij zijn dispuutgenoten als ze zien dat hij een auto met chauffeur heeft. Ludo heeft van alles voor Merel geregeld en dat zit haar niet lekker. Stefano werkt hard aan zijn herstel.

GTST spoilers van maandag 11 september tot donderdag 14 September 2023Dinsdag 19 september 2023

Bing laat Nina weten hoe trots hij is op hoe ze omgaat met de situatie rond Monica. Julian is niet gediend van grapjes over zijn band met Elisa. Steef voelt zich ongemakkelijk als hij moet aanschuiven bij een chic diner.

Woensdag 20 september  2023

Luuk helpt Linda zodat ze tijd heeft om met de baron naar Frankrijk te gaan om de bruiloft voor te bereiden. Merel heeft het afgesloten politiedossier over de kettingbotsing gestolen en gaat zelf op onderzoek uit.

Donderdag 21 september 2023

Mats is gewond geraakt, maar vlucht weg als Luuk hem tijdens de behandeling te veel vragen stelt. Rik schrikt als hij ontdekt onder welke barre omstandigheden Mats leeft. Stefano houdt zich groot tegenover Merel.

 

 

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.