Gtst spoilers van maandag 17 tot vrijdag 21 mei 2021

Gtst spoilers van maandag 17 tot vrijdag 21 mei 2021 | Een week vol therapie en afleidingen in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.Ā  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 17 tot vrijdag 21 mei 2021Ā vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Maandag 17 mei 2021

Als Demi weer thuiskomt na de zware bevalling heeft Julian het er moeilijker mee dan verwacht. JoJo is in afwachting van haar eindcijfer voor haar zangexamen. In aanloop naar de rechtszaak zet Daan alles op alles om zijn oude baan weer terug te krijgen.

Dinsdag 18 mei 2021

Therapeute Ellis stelt Ludo, een voor hem, extreme therapiemethode aan. Richard is not amused wanneer Indra tijdens een veiling plots voor zijn neus staat. Janine viert haar verjaardag, maar lukt het Ludo om mee te delen in de feestvreugde?

Woensdag 19 mei 2021

Nina spoort Janine aan om te stoppen met haar plan. Shanti probeert Louise voor zich te winnen. Daan laat zich afleiden door te focussen op zijn baan. Durft Ludo het aan om een stapje verder te gaan in zijn therapie?

 

Donderdag 20 mei 2021

De dag van de rechtszaak: zal Daan weer volledig voor Louise mogen zorgen? Henk helpt Laura met de verbouwingsplannen van haar badkamer. Julian zoekt naar manieren om extra geld te verdienen, wanneer de financiƫle situatie in huize Verduyn steeds nijpender wordt.

Vrijdag 21 mei 2021

Gaat niet door i.v.m. corona

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

4 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 17 tot vrijdag 21 mei 2021

  • 121r1w2222433323 e20206AMmmmm says:

   AMMERZODEN AMMERZODENMA MMMMMMMMMA MMMMMMMMM vrienden en familie en de regenboog ik ben AMMERZODEN AMMERZODEN AMMERZODEN AMMERZODEN AMMERZODEN AMMERZODEN AMMERZODEN AMMERZODEN AMMERZODEN AMMERZODEN AMMERZODEN AMMERZODEN AMMERZODEN AMMERZODEN AMMERZODEN AMMERZODEN AMMERZODEN AMMERZODEN AMMERZODEN AMMERZODEN AMMERZODEN AMMERZODEN AMMERZODEN AMMERZODEN AMMERZODEN AMMERZODEN AMMERZODEN AMMERZODEN AMMERZODEN AMMERZODEN AMMERZODEN AMMERZODEN

  • 121r1w2222433323 e20206AMmmmm e20206AMmmmm says:

   AMSTERDAM AMSTERDAM MMMMMAMM eMmmhttps://www.thuisbezorgd.nl/menu/EN Mmmmmmm MMMMMMMMM vrienden MMMMMMMMM MMMMMMMMM HMMMMMMMAM AMSTERDAM AMSTERDAM MmmmmAMm Mmmhttps://www.thuisbezorgd.nl/menu/dominos-pizza-veldhoven#forgotpasswMmmmmmmmm MMMMMMM MMMMMMM MMMMMMM WAAROhttps://www.thuisbezorgd.nl/menu/dominos-pizza-veldhoven#forgotpasswordM

 1. Marina says:

  Shanti gedraagt zich als een jaloerse stiefmoeder. Zij maakt misbruik van Louise door haar voorzich te winnen. Dat liep echt uit de hand. Toen de rechter dat wist zou het wel bij de kinderbescherming terecht komen. Louise word echt defintief weggehaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.