Gtst spoilers van maandag 17 tot vrijdag 21 juni

Vincent-gtst

Gtst spoilers van maandag 17 tot vrijdag 21 juni | Een week vol ruzie, conflicten en een hoop onrust in Meerdijk!

Elke dag gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, dus elke dag vind je hier de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap. Heb je de gtst spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 17 tot vrijdag 21  juni vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Gtst spoilers van Maandag 14 juni 2019

Als het conflict tussen Rik en Daan  compleet uit de hand loopt, valt er een slachtoffer. Janine wordt uit haar eigen huis gezet, maar laat het er natuurlijk niet bij zitten. Valentijn en Rover gaan een weddenschap aan met Lucas. Lana wil een tussenjaar, maar Sjors heeft hele andere plannen.

Shanti-gtst-2109Dinsdag 11 juni 2019

Zoë probeert ervoor te zorgen dat Nabil niet meer op haar valt. Anton komt in een situatie waarbij hij eerste hulp moet verlenen. Aysen krijgt slecht nieuws van Laura, maar er zit een positief randje aan. Rik liegt tegen de politie, terwijl hij weet dat dit niet handig is.

Shanti-gtst-2019Woensdag 12 juni 2019

Valentijn hoopt met Shanti samen te werken tegen Nina. Als dat niet naar zijn zin is, manipuleert hij haar. Rik moet zijn aandacht verdelen tussen Zoë en Daan. Als Janines onderzoek naar Billy dreigt vast te lopen, moet ze een alternatief plan bedenken.

Vincent-gtst-2019-spoilerDonderdag 13 juni 2019

Shanti is heel ongelukkig met een online filmpje. Sjors gaat met een concurrente de strijd aan om een huis. Als Kimberly onrecht ziet, komt ze doortastend in actie. Valentijn heeft zich in de nesten gewerkt. Nu moet hij kiezen: kortstondig succes of imagoschade?

Vrijdag 14 juni 2019

JoJo wil bij het vlogteam, maar krijgt een onmogelijke toelatingsopdracht. Ludo lijkt van de aardbodem verdwenen. Shanti ziet dat Nina onwel wordt en raakt vervolgens zelf ook buiten westen. Is hier sprake van opzet? Nabil doet Rik een gigantisch voorstel.

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

One thought on “Gtst spoilers van maandag 17 tot vrijdag 21 juni

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.