Gtst spoilers van maandag 17 tot vrijdag 21 januari 2022

Gtst spoilers van maandag 17 tot vrijdag 21 januari 2022

Gtst spoilers van maandag 17 tot vrijdag 21 januari 2022 | Een week vol woede, relaties en openbaringen in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 17 tot vrijdag 21 januari 2022 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

GTST spoiler van maandag 17 januari 2022Maandag 17 januari 2022

Zal het Richard lukken om zijn onschuld te bewijzen aan de Italiaanse politie? Nina komt weer terug uit Indonesi√ę en Rik vindt dat het tijd wordt dat Bing haar de waarheid vertelt over Mare. Roman krijgt onverwachts bezoek in de praktijk.

GTST spoiler van dinsdag 18 januari 2022Dinsdag 18 januari 2022

Henk besluit om de bemiddeling tussen Merel en Demi op zich te nemen. Julian gooit eindelijk op tafel wat hem al die tijd dwars zit wanneer Saskia onverwacht over de vloer komt. Is hun relatie nog te redden?

GTST spoiler van woensdag 19 januari 2022Woensdag 19 januari 2022

Richard krijgt vervelend nieuws. Via Janine krijgt Nina te horen hoe het nu echt zit tussen Bing en Mare. Steef wil met de hele familie naar Texel, maar krijgt hij de rest ook zover?

GTST spoiler van donderdag 20 januari 2022Donderdag 20 januari 2022

Shanti neemt een verrassing mee naar de studio om samen met Pieter hun lied op te nemen en Gtst spoilers van maandag 17 tot vrijdag 21 januari 2022 raakt ontroerd. Billy komt erachter wat Richard heeft gedaan en besluit woedend om hem op te zoeken in Itali√ę.

Vrijdag 21 januari 2022

Er is geen aflevering op vrijdag 21 januari.

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

One thought on “Gtst spoilers van maandag 17 tot vrijdag 21 januari 2022

  1. Marina says:

    Eindelijk heeft Julian ingezien dat Saskia last heeft van Roman. Hij had veel eerder werk van moeten maken om zijn vrouw en gezin te beschermen. En Roman moet harder aangepakt worden. Hij moet van vrouwen afblijven. Verder vind ik niet kloppen wat Bing zei. Nina is terecht boos op Bing. Die Mare moet bij Lars blijven . Niks open huwelijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.