Gtst spoilers van maandag 17 tot donderdag 20 oktober 2022

Gtst spoilers van maandag 17 tot donderdag 20 oktober 2022

Gtst spoilers van maandag 17 tot donderdag 20 oktober 2022 | Een week vol geheimen, liefdesadvies en achterdochtigheid in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap. Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 17 tot donderdag 20 oktober 2022 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Maandag 17 oktober 2022

Nina doet er alles aan om Bing en Barry weer rustig te krijgen. Rik probeert Shanti een verklaring te laten tekenen. Henk krijgt liefdesadvies van Marwan. Gaat het Linda lukken om iets achter te houden voor Luuk.

Dinsdag 18 oktober 2022

Bing zegt dat hij alles onder controle heeft, maar is dit zo? Steef doet veel te veel.  Ludo nodigt ook Daan uit voor een speciaal familiediner, Stefano wordt achterdochtig.

Woensdag 19 oktober 2022

Lynn krijgt  een onverwacht voorstel van haar grote liefde Merel. Komt Saskia net op tijd thuis om een ramp in de flat voor te zijn?Ludo wilt niks weten van Stefano’s eisen,  gaat dit gevolgen hebben?

Donderdag 20 oktober 2022

Merel doet afstandelijk, Lynn snapt niet waarom. Steef gedraagt zich vreemd, de Familie Verduyn maakt zich erg zorgen om Steefs gedrag. Rik en Agaath staan tegenover elkaar in de rechtszaal, zal dit Shanti helpen?

 

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

9 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 17 tot donderdag 20 oktober 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.